Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odličan primjer kako hobi pretvoriti u dobar posao je onaj Roberta Bašića, jednog od najmlađih izrađivača gitare u Hrvatskoj. Student FER-a gitare izrađuje i za domaće i za inozemne bendove. A njegova bas gitara bila je i glavna nagrada na međunarodnom natjecanju basista.


Trud i poduzetnost u kombinaciji s vrijednim rukama Robertu su se isplatile. Najmlađi je izrađivač gitara u Hrvatskoj. Gitara po gitara i sa 23 godine vodi vlastiti posao. Kupci što iz inozemstva, što domaći bendovi.

Mladi Hrvati videoigrama osvojili svijet!

Vezani članci Kokoš ili jaje (Foto: Dnevnik.hr) Danas su među najvećima u Hrvatskoj: Kako su Ivana i Dražen, brat i sestra, s diplomom ekonomskog faksa završili na farmi Slika nije dostupna Sa 13 mu nudili posao, no on je želio obrazovanje

A da dobro radi potvrdila je i struka. Gitara s njegovim potpisom bila je glavna nagrada na međunarodnom natjecanju basista. 'Ovo je moj model basa - nazvan Bass Master - i to po natjecanju svjetskih basista na kojem je on bio glavna nagrada. Znači to je bas kakav još nigdje ne postoji', kaže Robert.

Komadu drveta pružio je šansu - hobi pretvorio u dobar posao u kojem uživa. Priča je to o Robertovom uspjehu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook