Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maturant šibenske gimnazije

Domagoju je tek 18, a ima iskustvo 70-godišnjaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek mu je 18, ali ima iskustvo 70-godišnjaka!

Domagoj Babić maturant je šibenske gimnazije i jedini iz generacije koji će školovanje nastaviti na prestižnom američkom sveučilištu, Princetonu. Odličan je učenik, školska natjecanja ne prolaze bez njega. Aktivni je veslač koji s prijateljima organizira humanitarne akcije, u Savjetu je mladih Grada Šibenika, a bio je i član međuresorne Vladine Radne skupine za izmjenu Zakona o savjetima mladih.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

>> On je sve to: Student, inovator, sudac i web administrator

Sa svojim prijateljima Domagoj organizira i humanitarne akcije. Kao predsjednik Nacionalnog vijeća učenika trudi se da se i njihov glas čuje.

Vremena nađe i za sport koji obožava - veslanje.

Iza njega su eseji, preporuke, motivacijska pisma, prijavnice. Danas, godinu dana poslije, Domagoj sigurno 'vesla' prema - Princetonu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene