Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo četvrtfinale

Vozač godine osvaja Škodu Fabiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I ove godine Škoda, Auto klub i AMC centar za sigurnu vožnju, traže najvozača Hrvatske. Interes za ovo natjecanje je prilično velik jer osim ove titule, najbolji će kući otići s vrijednom nagradom, novom Škodom Fabijom.

No, kao i prošle godine, na četvrtfinalnom natjecanju je vrijeme pokazivalo zube. Kao da je govorilo ovu titulu i novu Fabiju nećete lako osvojiti. Kandidatima lagano nije bilo niti na četiri poligona na kojima su pokazivali svoje vještine.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku

Iako naizgled sve ovo djeluje lagano, baš i nije. Neki su se ovdje bolje snašli, no neki su žalili zbog propuštenih pogrešaka, uz budno oko zaposlenih sudaca. No bilo je i sjajnih rezultata, na razini najboljih. 16 najboljih ponovo se sreće 23. svibnja, nakon čega slijedi finale  6. lipnja. Automotiv će, naravno, pratiti oba događaja.

Emisiju Automotiv pogledajte u nedjelju, u jutarnjem terminu programa Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene