Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vratila se Giulietta. Slavno Alfino ime ponovo je uskrsnulo, i to na modelu iz Golf klase, u kojoj je čak devet godina Alfa nudila model 147.


Nova Giulietta donosi pregršt noviteta. 'Novosti su velike. Potpuno nova razvijena šasija, novi motor,svi turbo, svi zadovoljavaju euro norme. Serijski sa 6 brzina manualni mjenjač, i on što je bitno, ne samo naprijed, nego komfor i na stražnjoj klupi', pojasnio je Armin Slijepčević iz Autocommercea.

Vezani članci Kula u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Dubrovačko Gradsko vijeće raskinulo ugovor o koncesiji tvrđave Imperial na Srđu: "Predugo smo čekali" Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Nakon što ju je bivši muž osramotio, jedan joj je partner tragično preminuo, a sadašnji je pravi komad

U ponudi su dva dizelska motora , snage 105 i 170 koja, te tri turbo benzinca, sa 120, 170 i vrhuncem ponude - 235 konja u modelu Quadrifoglio Verde. Krajem godine će se uvesti i novorazvijeni TCT mjenjač s dvije spojke.  'Prve isporuke vozila, 25 komada u 2011', dodao je Slijepčević.

Osnovni model stoji 161,500 kuna dok se top model, s prepoznatljivom djetelinom, ističe konkurentnom cijenom od 216,500 kuna.