Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Captive u Europi

VIDEO Jedinstvena Chevroletova kampanja za europsko predstavljanje automobila putem digitalnih medija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chevrolet podiže digitalnu i društvenu komunikaciju na novu razinu provođenjem inovativne globalne kampanje na YouTubeu u svrhu predstavljanja novog modela Captive u Europi.

Pročitajte i ovo Nova objava na YouTube kanalu Ivice Todorića (Foto: screensht/YouTube) Izlaganje od 19 minuta Todorić ima novu objavu na YouTubeu: "To je bio jedan čudan sastanak. Jedini iskren bio je šef Sabora" Corvette ZR1 - američka ljubimica dobila je krila i monstruozno srce - 5 VRUĆI METAL Corvette ZR1 - američka ljubimica dobila je krila i monstruozno srce

Prvi put u automobilskoj industriji, odabrana skupina popularnih stvaratelja sadržaja za YouTube producira kratke filmove koji naglašavaju mogućnosti nove Chevrolet Captive.
Video materijali pod naslovom Chevrolet Captiva Life Test imaju za cilj prikazati prednosti i duh SUV-a Captiva kroz neočekivane, zabavne scenarije koji ispituju obećanje branda: 'spreman za sve'.

>> Amerikanci napokon predstavili novu Corvettu

Glasovi koji oživljavaju kampanju

Kako bi raskinula s tradicijom, kampanja se oslanja isključivo na kreativnost slavnih ličnosti YouTubea prilikom testiranja SUV-a Captiva.

YouTube ličnosti koje sudjeluju u kampanji dolaze iz različitih kultura i područja interesa, poput uličnog fotografa-entuzijasta Kaia Man Wonga iz DigitalRev TV i simpatične modne savjetnice Patricije Jordan Palacios, autorice priloga Secretos de Chicas (Djevojačke tajne).

Zabavne epizode Captiva Life Test za sada uključuju: natjecanje u frizbiju između SUV-a i psa; brzinsko šminkanje tijekom vožnje kroz gužvu madridskih ulica; te međunarodni turnir u stolnom tenisu u unutrašnjosti automobila.

Prvi val epizoda Captiva Life Test bit će predstavljen 17. lipnja 2013. godine na posebno namijenjenom hubu – www.captivalifetest.com – na kanalu Chevrolet Europe YouTube. Tijekom ljeta prikazat će se dodatne epizode.
Gledatelji mogu komentirati i uključiti se u razgovor na različite načine: preko stranice Chevrolet Europe Facebook, Instagrama, ili preko Twittera korištenjem hashtagova #Captiva i #LifeTest.

Inovativan pristup

Kampanja za Chevrolet Captivu rezultat je globalnoga partnerstva između Chevroleta i Googlea te predstavlja izazov tradicionalnim načinima oglašavanja.

„Proizvođači automobila obično ističu performanse, tehničke podatke i karakteristike dizajna putem promidžbenih poruka na TV-u. Međutim, mi sada živimo u digitalnom svijetu koji nam omogućava da se povežemo s našim kupcima na puno različitih razina", rekla je Beata Stumpe, Chevroletova direktorici za marketing u Europi.

„Naša kampanja „Captiva Life Test“ inovativnim pristupom odražava obećanje našeg branda Find New Roads.

Ustupanjem Captive stvarateljima sadržaja na YouTubeu omogućilo je generiranje cijeloga niza zabavnih i otkačenih video sadržaja koji kupcima omogućuju da dožive automobil na potpuno drugačije načine. Ovi video zapisi doslovno pokazuju kako je Captiva spremna za sve."

Ovaj način europskog predstavljanja automobila uključivanjem stvaratelja sadržaja za YouTube prvi je te vrste među proizvođačima automobila.

Benjamin Faes, izvršni direktor Odjela za nove proizvode i rješenja za Google Sjeverna Europa rekao je: „Stvaratelji sadržaja za YouTube oblikuju kulturu digitalnog doba. Surađujući sa stvarateljima sadržaja diljem svijeta, Chevy može doprijeti do angažiranih zajednica i stručnjaka kao bi stvorio mjerodavne, neodoljive i autentične brendirane sadržaje koji mogu potaknuti razgovor i izgraditi lojalnu publiku."

Prethodne suradnje između Chevroleta i Googlea uključuju nagrađenu “Firsts” kampanju za Chevrolet Sonic (Aveo) u SAD-u.

O YouTubeu

YouTube je najpopularnija internetska video zajednica koja omogućava milijardama ljudi da otkrivaju, gledaju i razmjenjuju izvorne video sadržaje. YouTube pruža forum koji povezuje, informira i nadahnjuje ostale ljude diljem svijeta te djeluje kao platforma za distribuciju izvornih sadržaja, kao i sadržaja malih i velikih oglašivača.

O Chevroletu

Osnovan 1911. u Detroitu, Chevrolet je četvrti po veličini svjetski automobilski brand koji godišnje prodaje gotovo pet milijuna automobila i kamiona u više od 140 država. Chevrolet svojim kupcima nudi štedljive automobile visokih performansi, izražajnog dizajna, visoke kvalitete, opremljene Chevrolet MyLink tehnologijom. Ponuda u Europi uključuje gradske automobile Spark i Aveo, mali SUV Trax, kompaktni Cruze, obiteljski jednovolumen Orlando, kompaktni SUV Captivu, srednje veliku limuzinu Malibu, legendarne sportske automobile Camaro i Corvette te Volt, električni automobil s produljenim dosegom. Za više informacija posjetite chevroleteurope.com ili media.chevroleteurope.com.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene