Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne mogu mu odoljeti

VIDEO: Idealan za žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvjerili smo se kako je Suzuki Splash idealan automobil za žene. Pregledan je, lako se parkira, za jurcanje po gradu ima dovoljno snage i, jasno ima simpatičnu facu kojoj žene gotovo da ne mogu odoljeti.

No doista, u vožnji gradom stvarno se pokazuju sve njegove pozitivne strane. Došlo je vrijeme da muški dio redakcije iskoristi njegove mogućnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dolijao mu službeni pas U duplom dnu prtljažnika državljanin Srbije pokušao prošvercati 16 kilograma marihuane iz Hrvatske Slika nije dostupna Prijetio joj vatrenim oružjem U Zagrebu napao djevojku, strpao je u prtljažnik i vozio do Križevaca

Da ne bi ispalo kako samo žene nalaze svrhu malim gradskim šminkerima, pred Splasha smo postavili težak zadatak. Odlučili smo u praksi vidjeti što omogućava njegov prtljažnik, kada se iskoriste sve mogućnosti obaranja sjedala. Za to su nam potrebne kutije, brdo njih. Sam broj kutija nije nam bio bitan, jer nisu sve bile identične veličine, a to je u praksi, sa stvarnom prtljagom, i češći slučaj s kojim se susreću korisnici ovakvih automobila. U redakciji su padale oklade koliki obujam kutija može progutati Splash, no predviđanja naših test vozača pokazala su se lošima. Nitko nije ni blizu pogodio. Uglavnom smo podcijenili prtljažnik Splasha.

U svakom slučaju mogao bi se obaviti jedan veliki šoping za more, za prilično veliku obitelj. Hm, a kako ga uglavnom voze žene, već zamišljamo dame kako umjesto ovih kutija raspoređuju kutije od cipela i vrećice iz šopinga. Nismo se trudili složiti kutije da bi postigli maksimum - tako valjda nikada nitko i nije natrpavao mali gradski automobil, ali taj zid od kutija koji stoji pored Splasha, i kojeg bez problema proguta njegov tovarni prostor, daje nam predstavu za što je sposoban mali Japanac. Ljudi su nas malo čudno gledali s tim brdom koje je virilo iznad vozača, ali cilj je postignut. Ne bi se kladili da bi mogli svaki put pogoditi isti raspored kutija, ali jedno znamo – Splash, kada zatreba, može biti pravi tovarni konj. Oni koji će kupiti mali Suzuki jer je sladak, o ovim njegovim mogućnostima neće ni razmišljati. Izgled im je možda dovoljan, ali ostaje činjenica da u Suzukiju nisu zaboravili da automobili trebaju biti i iskoristivi.

Emisiju Automotiv pogledajte u nedjelju, u jutarnjem terminu programa Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene