Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U izboru magazina 'Kamion&Bus', za najbolji kamion godine proglašen je Mercedesov teškaš Actros. Nov dizajn, mnogobrojni sigurnosni sustavi i sjajan PowerShift automatizirani mjenjač treće generacije, potaknuli su žiri da Actrosu dodijeli prestižnu titulu 'Kamion godine'.


Podsjećamo, Actros je dizajnom, kvalitetom izrade, pouzdanošću i ekonomičnošću već osvojio i europski novinarski žiri, koji mu je dodijelio titulu International Truck of the Year 2009. Actros je izazvao prekretnicu na tržištu postavši prvi kamion s automatiziranim mjenjačem PowerShift u serijskoj opremi. Također je jedini kamion koji dodatno može biti opremljen sustavom Active Brake Assist.

BMW i Mini su za hrvatsko tržište pripremili posebnu ponudu

Vezani članci Sindikati učitelja pozivali protiv prihvaćanja proračuna (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) - 5 Mihalinec i sindikati na Markovu trgu: "Žele nam prodati nebuloznu ideju kao sređenu stvar" Projektant Pelješkog mosta Marjan Pipenbaher (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Napokon pomak oko Pelješkog mosta? Glavni projektant: ''Takav most je životno djelo''

Svi njihovi automobili dostupni su po izuzetno povoljnim uvjetima financiranja. Naime, riječ je o kamatnoj stopi u iznosu od 6,99 posto, koja vrijedi isključivo za financiranje putem BMW Financial Services. Ova kamatna stopa aktualna je samo tijekom mjeseca ožujka, a više možete doznati u svim BMW i MINI prodajnim salonima, na području Hrvatske.

Emisiju Automotiv možete gledati na programu Nove TV nedjeljom u jutarnjim satima.