Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebna ponuda BMW-a

Teškaš Actros proglašen kamionom godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U izboru magazina 'Kamion&Bus', za najbolji kamion godine proglašen je Mercedesov teškaš Actros. Nov dizajn, mnogobrojni sigurnosni sustavi i sjajan PowerShift automatizirani mjenjač treće generacije, potaknuli su žiri da Actrosu dodijeli prestižnu titulu 'Kamion godine'.

Podsjećamo, Actros je dizajnom, kvalitetom izrade, pouzdanošću i ekonomičnošću već osvojio i europski novinarski žiri, koji mu je dodijelio titulu International Truck of the Year 2009. Actros je izazvao prekretnicu na tržištu postavši prvi kamion s automatiziranim mjenjačem PowerShift u serijskoj opremi. Također je jedini kamion koji dodatno može biti opremljen sustavom Active Brake Assist.

Pročitajte i ovo Denis Ivošević - 3 nova (uništena) sezona Predsjednik TZ-a Istarske županije o podizanju cijena u turizmu: "Uskrs će biti pod definicijom 'last second'" Slika nije dostupna ISKORISTITE PRILIKU Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci još povoljnije uz Mastercard® i Maestro® kartice!

BMW i Mini su za hrvatsko tržište pripremili posebnu ponudu

Svi njihovi automobili dostupni su po izuzetno povoljnim uvjetima financiranja. Naime, riječ je o kamatnoj stopi u iznosu od 6,99 posto, koja vrijedi isključivo za financiranje putem BMW Financial Services. Ova kamatna stopa aktualna je samo tijekom mjeseca ožujka, a više možete doznati u svim BMW i MINI prodajnim salonima, na području Hrvatske.

Emisiju Automotiv možete gledati na programu Nove TV nedjeljom u jutarnjim satima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene