Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mercedes predstavio nove modele

Stražnja sjedala sa zabavom za udobnije putovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mercedes je predstavio nove kombi modele Vito i Viano.

Riječ je o decentnim promjenama na eksterijeru, s novim prednjim i stražnjim svjetlima, dok se veće promjene kriju ispod lima. Svi motori zadovoljavaju Euro 5 ekološke norme, što je postignuto optimiziranjem potrošnje, odnosno emisije CO2, za impresivnih 15 posto. Poseban je naglasak na Blue Efficiency tehnologiji, Mercedesovoj inovaciji koja znatno utječe na potrošnju goriva.

Pročitajte i ovo Stari problemi i dalje more poljoprivrednike u branju grožđa (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Uvoz i izvoz grizu Vinogradari se našli u obranom grožđu, no nemaju ga kome prodati Slika nije dostupna VW planira lansirati 12 novih modela u iduće tri godine

Oba modela, i Vito i Vano, ističu se povećanom nosivošću, boljom izolacijom, potpuno obnovljenim ovjesom i poboljšanom vozačevom kabinom, što olakšava upotrebu i poboljšava ergonomiju.

Nova oprema interijera uz estetsku ima i povećanu funkcionalnu značajku. U središtu novog koncepta rasvjete stoji ambijentalno unutarnje svjetlo, sastavljeno od individualnih LED lampica za čitanje čija se jačina može prilagoditi. Nova dodatna oprema, primjerice zabavni sustav za stražnja sjedala, dodatno povećava udobnost putovanja.

U ponudi su tri četverocilindrična dizel motora te benzinski i dizelski V6.

Emisiju Automotiv možete gledati nedjeljom u jutarnjem terminu na programu Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene