Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elegantan poput limuzine

Renault predstavio karavanski Talisman

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Renault će na predstojećem frankfurtskom auto salonu službeno predstaviti karavansku izvedbu svoje nove limuzine, odnosno modela Talisman.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gradski vjetar u kosi Predstavljen novi Smart ForTwo Cabrio Slika nije dostupna Atraktivan mladenački crossover Kia objavila prve fotografije novog Sportagea

Što se tiče vanjskog izgleda, odnosno dizajna ovog automobila tu nema iznenađenja s obzirom kako ova karavanska izvedba vijerno slijedi svoju limuzinsku osnovu, a razlike su tek one prisutne na stražnjem dijelu automobila.

Kupci će cijeniti zapreminu prtljažnika obujma 572 l, odnosno 1700 l s preklopljenim naslonima stražnje klupe, kao i činjenicu da će poklopac prtljažnika biti električno otvoriv, odnosno da će ga biti moguće otvoriti pokretom noge ispod stražnjeg branika. Inače, dimenzije su mu identične onim limuzinskim, odnosno iznose 4860 x 1870 x 1460 mm, dok mu međuosovinski razmak iznosi 2810 mm.

Unutrašnjost, odnosno uređenje iste te oprema su prenijete iz limuzinskog modela, a isto vrijedi i za motorizaciju. Drugim riječima, kupci će moći izabrati između benzinskih Energy TCe 150 i 200 turbo motora uparenih sa 7-stupanjskim EDC automatskim mjenjačem s dvije spojke te dieselskih dCi 110 i 130 jedinica koje će biti moguće upariti sa 6-stupanjskim ručnim i spomenutim 7-stupanjskim automatskim mjenjačima s dvije spojke. Također, u ponudi će se naći i dCi 160 koji će dolaziti sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvije spojke.

Prodaja ovog automobila na europskim tržištima bi trebala krenuti u prvoj polovici iduće godine.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene