Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sve kriva recesija

Za četvrtinu manje izlagača na ovogodišnjem IAA u Frankfurtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najvećih i najboljih svjetskih auto salona, IAA u Frankfurtu, dosada je zaprimio četvrtinu manje rezervacija za izložbeni prostor u odnosu na prijašnje izdanje. Razlog je sasvim jasan, recesija.

Nakon što su mnogi proizvođači odustali od prijašnjih salona, pa i od Frankfurta, oni koji dolaze u njemačku financijsku prijestolnicu odlučuju se za iznajmljivanje mnogo manjih izložbenih površina.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Slika nije dostupna Atraktivan mladenački crossover Kia objavila prve fotografije novog Sportagea

BMW proširuje svoj izložbeni prostor

Organizator je tako zaprimio rezervacije za 170.000 kvadratnih metara prostora, što predstavlja smanjenje za jednu četvrtinu u odnosu na event održan prije dvije godine. Nedolazak u Frankfurt već su potvrdili određeni japanski brendovi, a GM ondje neće dovesti ni Cadillac ni Chevrolet. S druge strane, BMW proširuje svoj izložbeni prostor, što je i očekivano jer je godinama bio u sjeni puno veće hale koju je zakupljivao Mercedes. Salon se održava od 17. do 27. studenog u kompleksu Frankfurter Messe.

Emisiju Automotiv pogledajte u jutarnjem terminu u nedjelju na programu Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene