Posvađali ste se s dečkom ili djevojkom, mužom ili ljubavnicom, zanimljivo istraživanje otkriva gdje je najlakše popraviti te loše međuljudske odnose


Životne navike su se bitno promijenile u internet doba, u kojem se ne odvajamo od pametnih telefona i održavamo lažna prijateljstva na društvenim mrežema. U takvom raspletu čak i automobili postaju jedino mjesto na kojima parovi još uvijek mogu smireno voditi razgovore u četiri oka o vlastitim postupcima, svojim prijateljima, ali i planovima u budućnosti.

Nedavno provedeno zanimljivo istraživanje na uzorku 3.000 vozača, otkriva što vozač i suvozač najčešće rade tijekom dugih putovanja u vozilu:
Više od 62% muškaraca i žena iskoristili su priliku da razgovaraju o njihovoj vezi.
Pohvalno, 92% parova raspravlja o velikim planovima poput njihovog sljedećeg odmora, planova vezanih za kuću ili općenito zajedničkim kupnjama, poput automobila kojeg bi mogli kupiti.
Od svih ispitanika njih 95% razgovaralo je o članovima obitelji i osobama koje oboje poznaju, bez da to nazovemo tračanje.
Ne ide bez toga, 59% muškaraca i žena priznaje da se ponekad ili često posvađaju na dugim putovanjima.
Nedostatak kvalitetno provedenih zajedničkih trenutaka znači da parovi rijetko imaju vremena za raspravu o svojim planovima i problemima, ali se isto tako ne odriču svojih navika:
Žene su raspjevanije, potvrdilo je njih 82% da će vjerojatno pjevati u nekom trenutku tijekom duge vožnje, 15% više od muškaraca.
Muškarci su zabavniji, njih 85% stalno govori šale i podiže atmosferu, 5% više od žena.
Mekšeg srca je 53% muškaraca, toliko ih je potvrdilo da su spremni biti 'romantični' tijekom putovanja, 10% više od žena.

Dakle, ako ste napravili glupost ili ste nezadovoljni situacijom koja se ne popravlja, isprobajte ovu metodu. Volan u ruke, malo više pozitivne energije i krenite na put. Što duži to bolji.