Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Japanci osmislili novu vrstu Street Race utrkivanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo kako održati 'street-race' a da ne privučete pažnju svakog policajca u krugu od 5 kilometara.

Veliki problem gradskih vlasti diljem svijeta, kada je u pitanju promet, apsolutno je ulično utrkivanje koje je postalo sastavni dio mlađih generacija koje su nakon procvata auto tuninga otkrili novu strast prema automobilima i uličnim utrkama.

Pročitajte i ovo Snimke iz nuklearne elektrane u Fukushimi - 3 Japan FOTO Trinaest godina nakon potresa objavljene slike iz unutrašnjosti nuklearne elektrane Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao

Automobili postaju sve brži i brži a u gradu gdje nema prave trkaće staze svo to oduševljenje i entuzijazam prema automobilima i brzini postaju ozbiljan problem. Street race ili po naški ulično utrkivanje sastavni je dio te kulture ali i problem lokalnih vlasti i policije.

►►►   Utrke slot autića kakve niste vidjeli!

►►►   Brzi & Žestoki startaju ovaj vikend

Japanci su priču odveli na sasvim drugu razinu. Naime, nekolicina ljubitelja ove uglavnom bezazlene iako nezakonite zabave osmislila je način da sudjeluje u onome što voli, dakle uličnim utrkama, pod okriljem noći bez da riskira hapšenje ili skuri motor a ovo mora da je i ekološki najosviješteniji oblik uličnih utrka koje smo ikada vidjeli.

Da bi vidjeli o čemu se zapravo radi, kliknite na video filmić ispod i nemojte brinuti, nema šanse da išta propustite. Ovo nije nešto što ćete morati puštati ponovno u slow-motionu da bi vidjeli o čemu se doista radi.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene