Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elegantniji nasljednik

Hyundai objavio prvi teaser nove Elantre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korejski je proizvođač upravo objavio prvi fotografiju nove, šeste generacije svoje kompaktne limuzine, odnosno modela Elantra i moramo reći kako je ovaj teaser i više ne obećavajući.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Što se zapravo skriva iza logotipa automobilskih proizvođača? Slika nije dostupna INSIDER Što nogometaši voze službeno, a što posjeduju privatno?

Naime, sudeći prema onome što možemo vidjeti na priloženoj fotografiji čini se kako su u Hyundaiju odlučili pomaknuti Elantru upmarket, odnosno prikazani automobil djeluje osjetno elegantnije od svog prethodnika pa je za vjerovati kako će vanjštinu slijediti interijer, kao i razina opreme te kvaliteta izrade.

Službeno za sada nisu objavljeni nikakvi konkretniji podaci o ovom automobilu, no vjeruje se kako će mu masa biti značajno niža od prethodnika, pokretat će ga najnoviji hyundaijevi pogonski strojevi, a u ponudi će se naći bogata oprema koja će uključivati i automatske mjenjača s dvije spojke te mnoge druge moderne značajke, posebice one koje pripadaju tzv. infotainmentu i sigurnosti.

Za sada nije poznato kada će se ovaj automobil pojaviti na tržištu, no očekuje se kako će službena premijera biti održana najkasnije ove jeseni na auto salonu u Los Angelesu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene