Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slobodne vožnje automobilom po trkaćoj stazi

Grobnik Auto Track Day

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobil vam se uljenio? Fali mu adrenalina? Ekipa se opet okuplja na Grobniku. Sjednite u svoj automobil ili rentanu beštiju i uživajte u brzoj legalnoj vožnji!

Na autodromu Grobnik u subotu, 18. lipnja, održava se Grobnik Auto Track Day, event posvećen isključivo amaterskim vozačima... uz pokojeg profesionalca. Autodrom Grobnik, sada već redovito, privlači veliki broj amatera kada se organizira ovakva manifestacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Concept Novi S-MAX paziti će na vaše zdravlje Slika nije dostupna Porsche izbacio Panameru karavan

Po principu OPEN PIT LANE dozvolite vašem automobilu da vas vozi stazom, uživajte u njegovim mogućnostima uz maksimalno sigurne uvjete. Od automobila, uz male sportske jurilice, najavljeni su Bentley, Aston Martin, Corvette, Porsche...

Kao i uvijek na Grobnik Auto Track Day-u imat će sluzbeno mjerenje vremena vaših krugova. Pristup je dozvoljen svim tehnički ispravnim automobilima neovisno o snazi i modelu automobila, bez limita buke.

Cjenik staze za amaterske vozače powered by RSR Motorsport: 1/4h – 200kn, 1h – 500kn, 2h – 650kn, 3h – 750kn, 4h – 800kn. Kaciga je obavezna, a ukoliko je nemate, možete je zatražiti kod organizatora.

Svim posjetiteljima nudi se i Taxi Drive... ali u malo izmjenjenom obliku nego inače. Njihov Taxi nema niti jedna vrata, nema slabi motor, udobna stražnja sjedala ili vozača koji ima potrebe pričati sa vama da Vam skrati vrijeme. Na Grobničkoj pisti nudi se mogućnost taxi vožnje u KTM X-BOWu, karbonskom oličenju jednog od najpoželjnijih i najsposobnijih vozila za uživanje na zahtjevnim cestama i pistama.

Njihov vozač će se potruditi da vam ni jedne sekunde ne bude dosadno i da poželite zauvijek ostati privezani sigurnosnim pojasom u monokoku.
Cijena TAXI vožnje: 3 kruga KTM X-BOW 200kn

Druženje uz miris benzina i spaljenih guma isplanirano je za vrijeme od 17 do 21 sat. Poštujte prometne propise na putu do Rijeke i natrag... na stazi možete voziti brže od ograničenja. Ako se odlučite za vožnju sa svojim automobilom napravite barem mali pregled auta, od kočnica i ovjesa do guma i tekućina – SAFETY FIRST!!!
Ovakav event na Grobniku treba shvatiti ozbiljno, paziti na sigurnost i uz poštovanje uputa koje dobijete prije vožnje od stručnih osoba uživati u sigurnoj i brzoj legalnoj vožnji.

Sve detaljnije informacije potražite ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene