Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvo sportski, a potom cestovni modeli

DS Automobiles najavio osnivanje odjela DS Performance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PSA-ov DS, donedavno dio citroenove ponude, a sada samostalan brand, je najavio osnivanje svog performance, odnosno sportskog odjela koji će nositi naziv DS Performance i koji će sjedište imati u PSA-ovom Centru izvrsnosti u francuskom Satoryju.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kupcima će se svidjeti PSA Peugeot Citroën najavio objavu stvarne potrošnje Slika nije dostupna Elegantan i prostran [TEST] Peugeot 508 2.0 BlueHDi Allure

U osnovi radit će se o odjelu koji će isprva imati zadatak opsluživati momčad DS Virgin Racing u Formuli E koja koristi trkaći model DSV-01. DS je za ovo vozilo razvio električni motor koji ga pokreće, prijenos, ovjes, sustav hlađenja i sl.

No, DS Performance neće biti samo centar za istraživanje i razvoj tehnologija namijenjenih trkaćim modelima, naime odmah je potvrđeno kako je cilj DS-a plug-in hibridnu te električnu tehnologiju i rješenja ovog odjela vremenom "spustiti" i prema cestovnim vozilima PSA grupacije, dakle peugeotovim, citroenovim i DS-ovim modelima.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene