Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pobjede Čilića i Šprem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Marin Čilić uspješno je startao na ATP turniru u kanadskom Torontu svladavši u 1. kolu nakon sat i 40 minuta igre Čeha Lukasa Dlouhia, dok je Karolina Šprem pobjedom započela nastup na WTA turniru u slovenskom Portorožu.

Bio je ovo prvi susret Čilića (44. na ATP listi) i šest godina starijeg Dlouhia, koji je tek 213. tenisač svijeta, ali je u drugom setu namučio Čilića oduzevši mu servis čak triput. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP ljestvica: Karlović 14.; četvorica Hrvata u Top 50 Slika nije dostupna ATP ulazna lista: Čilić napredovao za jedno mjesto

Čilić je u dvoboju iskoristio pet od 14 lopti za obrat, servirao je 14 as servisa i napravio četiri dvostruke pogreške. Naš tenisač na kraju je pobijedio 6:3, 4:6, 6:3.

U 2. kolu Čilić igra sa 14. tenisačem svijeta, Španjolcem Tommyem Robredom, od koga je izgubio u njihovu jedinome međusobnome dvoboju 2006. na travi Hertogenboscha.

Hrvatska tenisačica Karolina Šprem je za 110 minuta u 1. kolu svladala 93. tenisačicu svijeta Ruskinju Jevgeniju Rodinu sa 4:6, 6:3, 6:3. Šprem će u 2. kolu igrati sa 29. tenisačicom svijeta Dankinjom Caroline Wozniacki s kojom dosad nije igrala

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene