Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tri svjetska naslova u kickboxingu idu u Karlovac i Slunj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kickboxing reprezentativce, osvajače naslova ekipnog prvaka svijeta na SP održanom u Napulju od 24. do 27. rujna, među kojima su i dobitnici i dobitnice po dvije pojedinačne zlatne medalje, dvije srebrne i tri brončane medalje u raznim kategorijama, primio je danas, zajedno s njihovim izbornikom Zoranom Cicvarom zamjenik župana Karlovačke županije Marinko Milčić.

Čestitavši svima, a posebno zlatnima Robertu Basari i Mateji Kunović Milčić je kazao da činjenica da su sada kao djeca i mladi ljudi već na samom svjetskom vrhu u onome čime se bave obećaje da će biti uspješni ljudi, te je svima uputio savjet da jednaku požrtvovnost i uspjeh pokažu i u školi i u svakodnevnom životu, ma čime se bavili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TIGAR NA TRAJEKTU Oglasio se vlasnik privatnog zoološkog vrta na Hvaru: "Prijatelj Simba otišao je s otoka. Preuzeli smo brigu o njemu kad je bio mladunče, da ga spasimo od sigurne smrti" Tigar (Foto: Arhiva/AFP) SVE ĆE PRIJAVITI Prijatelji životinja o tigru na trajektu za Split: "Ta scena simbolizira groznu stvarnost po pitanju zaštite divljih životinja u Hrvatskoj"

Svi su oni članovi karlovačkog Kickboxing kluba Tigar, a njihov trener i hrvatski reprezentativni izbornik Zoran Cicvara naglasio je da je u Napulju bilo 1507 natjecatelja iz 40 zemalja, a od ukupno 12 titula svjetskih prvaka čak tri dolaze u Karlovac i Slunj.

'Cijela reprezentacija i mnogi pojedinci u publici, iskazali su dirljivo domoljublje kod sviranja hrvatske himne s kojom je stjecajem okolnosti i započelo i završilo dodjeljivanje medalja u Napulju. Ovo je prva hrvatska ekipna svjetska pobjeda u kickboxingu i zato je pobjeda za povijest' , kazao je selektor i trener karlovačkog Tigra Cicvara.

Ovo je prva hrvatska ekipna svjetska pobjeda u kickboxingu i zato je pobjeda za povijest - izbornik Zoran Cicvara Naglasio je da je i u pojedinačnim pobjedama potvrđeno 'da smo ponajbolji na svijetu' , te je kazao da je to rezultat, osim spremnosti i ranijih odricanja i rezultat silne motivacije i domoljublja.

Pročelnik županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport, tehničku kulturu i informiranje Željko Šančić ukazao je na povezanost škole i športa i doprinos upravo sportaša, pa i ovih koji se bave borilačkim sportovima da škole postanu mjesta nulte tolerancije na nasilje.

Hrvatska reprezentacija sastavljena od članova karlovačkog Tigra osvojio je zlatnu medalju ekipno u sastavu Luka Mlinac, Robert Basara, Marino Štefanac i Mateja Kunović.

Pojedinačni Svjetski Prvaci postali su Tigrovi Mateja Kunović i Robert Basara. Srebrni su bili Edis Sušič i Nancy Magdić. a brončani Lucija Cicvara, Petra Lončar i Magdalena Grubić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene