Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Turnir u Singapuru: Hrvatska - Crna Gora 10:10

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu u 3. kolu predolimpijskog turnira u Singapuru vaterpolisti Hrvatske su protiv Crne Gore odigrali neodlučeno 10:10 (2:2, 3:2, 3:3, 2:3).

Hrvatska je odigrala vrlo dobru utakmicu i pred kraj susreta imala je dva gola viška protiv europskih prvaka, ali je Vladimir Gojković u posljednjoj sekundi donio poravnanje.

Pročitajte i ovo Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi" Potres u Crnoj Gori Kao i sredinom ožujka Novi snažan potres u Crnoj Gori: "Dubrovnik je kratko zadrmalo"

Unatoč tome što smo ispustili pobjedu u završnici utakmice, hrvatski izbornik Ratko Rudić bio je zadovoljan pokazanim, kazavši kako još imamo vremena za prilagodbu te da ćemo u Pekingu biti spremni za borbu za medalje.

Hrvatska je u nedjelju slobodna, a posljednjeg dana turnira, u ponedjeljak, igra protiv Australije.

HRVATSKA - CRNA GORA 10:10 (2:2, 3:2, 3:3, 2:3)

HRVATSKA: Vićan, Burić 2, Bušlje, Vrdoljak, Kunac 3, Joković 1, Smodlaka 1, Đogaš 1, Marković 2, Sukno, Hinić, Bošković, Pavić.

CRNA GORA: Radić, Brguljan 1, Pasković 2, Vukčević, N. Janović 1, Tičić, M. Janović 1, Uskoković, Ivović 2, Gojković 2, Jokić 1, Ščepanović.

Realizacija igrača više: Hrvatska 6-9, Crna Gora 6-7

Peterci: Hrvatska 0-0, Crna Gora 1-2.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene