Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivana Brkljačić otputovala na OI u Peking

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naša najbolja kladivašica Ivana Brkljačić u utorak je iz Budimpešte otputovala za Peking, gdje je čeka nastup na trećim Olimpijskim igrama u karijeri.

U Sydneyu je prije osam godina izborila finale, dok je četiri godine potom u Ateni ostala bez velike završnice za samo 6 centimetara.

Pročitajte i ovo Changfeng Hospital Strašne snimke VIDEO Dramatične snimke požara u bolnici, poginulo 29 osoba: Vezali su posteljinu i spuštali se niz zgradu Ulice Pekinga - 4 Širenje korone VIDEO Sablasno prazne ulice grada s više od 20 milijuna stanovnika: "Krenulo je poput teretnog vlaka bez kontrole"

Neposredno uoči puta, hrvatska rekorderka u kladivu je u mađarskoj metropoli bila na posljednjoj liječničkoj kontroli koji joj je dodatno popravio raspoloženje uoči puta u Kinu.

"Doktor mi je rekao da ne vidi ozbiljnije probleme s lijevim ramenom, te ću za nekoliko dana, nakon odrađene terapije, moći nastaviti s normalnim treninzima. Tako je taj pad ipak relativno dobro prošao, iako sam se uz manje sreće mogla i puno teže ozlijediti. Trenutno sam jako uzbuđena i sretna, te jedva čekam kvalifikacije, a onda nadam se i nastup u novom olimpijskom finalu", zaključila je Brkljačić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene