Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Goluža: Danci su htjeli baš nas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Po prvi puta nam je bačena rukavica. Danci su htjeli baš nas i naša je želja pokazati im tko su Hrvati, kako se bore i kako znaju igrati rukomet," istaknuo je pomoćni trener hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža na novinarskoj konferenciji u Hrvatskoj kući u Pekingu.

Goluža je naglasio kako će sutra odlučivati glava, a ne srce, dodavši kako očekuje tešku utakmicu.

Pročitajte i ovo Søren Pape Poulsen U 52. godini Preminuo vođa danskih konzervativaca: "Zadnje što je doživio bio je veliki pljesak stranačkih kolega" Danska zastava Pod pritiskom Zapovjednik danske vojske dao ostavku

"Mi smo naš prvi cilj ostvarili - ulazak u četvrtfinale, a dalje idemo stepenicu po stepenicu. U sutrašnjoj utakmici odlučivat će glave. Ne srce, nego isključivo glave. Dobro se poznajemo i odlučivati će pojedinosti," dodao je Goluža.

Vlasnik zlatnih medalja iz Atene i Atlante je otkrio kako je hrvatski stručni stožer cijelu noć analizirao igru Danaca.

"Mislim da smo spremni za njih. Moramo igrati čvrsto u obrani, iz koje ćemo ići u realizaciju uz jedan, dva pasa i pokušati doći do laganih golova. Kada dođemo na pozicionu igru moramo igrati što duži napad. Jednostavno, mislim da je to recept.

Goluža se osvrnuo i na ne baš idealan zdravstveni bilten naših rukometaša.

"Nitko previše ne razmišlja o ozljedama, jer sutra je takva utakmica da će se igrati i s jednom nogom i s jednom rukom. Prema tome, želimo dati maksimum, i te povrede što su bile iza nas su i nitko ih ne spominje."


Na koncu je Goluža otkrio i neke slabe strane danske igre.

"Mislim da su oni ranjivi. Dosta igraju šablonski i kada im se zaustavi taj prvi val ili kad se omete njihova brza lopta tada i nemaju baš nekih rješenja. Opasan im je i skok šuta," zaključio je Goluža.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene