Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Badminton: Trijumf Kine i Južne Koreje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinez Lin Dan osvojio je naslov olimpijskog pobjednika u badmintonu u pojedinačnoj konkurenciji, dok je u mješovitim parovima slavila južnokorejska kombinacija Lee Hyojung i Lee Yongdae.

Lin Dan je osvojio naslov olimpijskog pobjednika u badmintonu nakon što je u finalu svladao Lee Chong Weija iz Malezije sa 2-0 (21-12, 21-8).

Pročitajte i ovo Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje Changfeng Hospital Strašne snimke VIDEO Dramatične snimke požara u bolnici, poginulo 29 osoba: Vezali su posteljinu i spuštali se niz zgradu

I broncu je osvojio Kinez Chen Jin koji je u dvoboju za treće mjesto svladao Južnokorejca Lee Hyunila sa 2-1 (21-16, 12-21, 21-14).

Južnokorejska kombinacija Lee Hyojung i Lee Yongdae osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u badmintonu u mješovitim parovima. Oni su u finalu sa 2-0 (21-11, 21-17) pobijedili Indonežane Liliyanu Natsir i Nova Widianta kojima je pripalo srebro.

Broncu su osvojili Kinezi Yu Yang i He Hanbin koji su u dvoboju za treće mjesto svladali Indonežane Vitu Marissu i Flandyja Limpelea.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene