Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Realu ne treba novi napadač!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida Ramon Calderon smatra kako će "Kraljevskom klubu" za obranu naslova trebati 80 postignutih pogodaka, te da ekipi nije potreban još jedan napadač.

'Sa 80 postignutih pogodaka sigurno bi osvojili novi naslov prvaka. Vjerujem kako će Van der Vaart, De la Red i Wesley Sneijder ukupno zabiti 30 pogodaka, a u toj situaciji nam ne treba novi napadač,' kazao je Calderon.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real bi radije Schustera nego Mourinha Slika nije dostupna Otkaz Capellu - 18 milijuna eura

>> I Real deklasirao Sporting; Raul u 'mirovinu' za 3 godine

Prvi čovjek Reala je stao u obranu sportskog direktora Predraga Mijatovića koji ne želi popustiti pritisku trenera Bernda Schustera koji traži još jednog napadača.

'Mislim da nam u ovom trenutku nije potreban napadač jer smo kupili odlične vezne igrače koji su i dobri strijelci,' dodao je Calderon.

U prošloj sezoni Real je postigao 84 pogodaka i osvojio je naslov sa osam bodova više od drugoplasiranog Villarreala, te sa 18 bodova viška pred Barcelonom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene