Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon Vladivostoka Vulić u Rijeku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poraz od 8:1 dokrajčio je ambicije Zorana Vulića u Luč Energiji. Sporazumni raskid bio je najlogičnije rješenje nakon što je Vulić s momčadi, čije je najbliže gostovanje udaljeno 10 sati leta, nakon posljednjih šest kola svega osvojio dva boda.

Vulić je sa sobom na 'kraj svijeta' poveo Darija Damjanovića, Dragana Stojkića i Matiju Kristića, sve prekaljene igrače HNL-a. No ni oni nisu pomogli 7,5 milijuna eura vrijednoj momčadi da nakon 24 kola osigura ostanak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vulić odlazi, Pudar novi trener Hajduka? Slika nije dostupna Hajdukova godina - od dna do novog uzleta

Luč Energia trenutačno je četrnaestoplasirana momčad ruske Premier lige koja broji 16 klubova. Sada već bivša Vulićeva momčad trenutačno ima 19 bodova, i nalazi se samo dva boda iznad zone ostanka.

U interjuu za klupsku web stranicu Vulić izražava žaljenje što rezultati nisu bili onakvi kakve su svi očekivali, ali za to su postojali i objektivni razlozi.

'Konstantna putovanja kroz Rusiju nakon kojih igrači doslovno nisu mogli stajati na nogama – umor psihičke i fizičke naravi stalno se manifestrao', izjavio je Vulić.

Izrazio je žaljenje što nije dobio još malo više vremena i povjerenja. No Vladivostok će mu ostati u sjećanju. 

Nakon konstantnih putovanja kroz Rusiju igrači doslovno nisu mogli stajati na nogama 'Vladivostok zaslužuje bolje. Bolji nogomet, bolju momčad, mislim da je ova dostojna ruske Premier lige. Atmosfera, navijači, stanovnici i more zauvijek će mi ostati u sjećanju', zaključio je Vulić svoju dalekoistočnu pustolovinu.

47-godišnjeg Vulića će na klupi zamijeniti 62-dvogodišnjak Sjemen Altman, bivši asistent Olega Blohina u ukrajinskoj reprezentaciji. 

U svojoj karijeri je trenirao Dinamo Moskvu, Metalurg Donjeck, CFS Zimbru, Črnomorec, Illychivets Mariupi i korejsku U-23 reprezentaciju.

Vulić se i ranije spominjao kao mogući novi strateg Rijeke, a domaći poraz od Šibenika malo je poljuljao Ivančićevu poziciju na kormilu kluba s Kantride.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene