Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EURO - Loew zadovoljan njemačkom igrom u finalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački nogometni izbornik Joachim Loew izjavio je kako je zadovoljan igrom koju je njegova reprezentacija prikazala u finalu Europskog nogometnog prvenstva, u kojemu je poražena od Španjolske rezultatom 1:0.

"Vjerujem da u cjelini možemo biti zadovoljni turnirom. Momčad je izgledala vrlo dobro tijekom 45 dana koliko smo zajedno proveli. Imali smo mnogo zabave i uživali smo u svemu, ali i bili vrlo ambiciozni", izjavio je Loew na konferenciji za novinare nakon finalne utakmice.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je" Za njih se otimaju poslodavci - 2 ČESTITAMO! Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na međunarodnom natjecanju u robotici, osvojili dva milijuna dolara

"Moramo priznati naš poraz i za nas će on biti poticaj za snažniji rad u iduće dvije godine. Za nas je velika stvar igrati u finalu, to je bilo nešto iznenađujuće i na to smo ponosni", rekao je Loew.

Njemački izbornik, koji će na toj funkciji ostati i u kvalifikacijskom ciklusu za nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2010., istaknuo je kako je Španjolska u potpunosti zaslužila svoj prvi naslov nakon 44 godine.

"Smatram da trebamo priznati visoku kvalitetu španjolskih igrača. Igrali su vrlo dobro tijekom cijelog turnira, a večeras su bili tehnički izvrsni i imali su više šansi od nas. Stoga, mislim da su zaslužili pobjedu", rekao je.

Loew je pohvalio kapetana njemačke nogometne reprezentacije Michaela Ballacka, koji je odigrao cijelu finalnu utakmicu unatoč ozljedi lista.

"Bilo je dobro imati ga na terenu. On je uvijek vrlo važan za našu momčad. On je naš kapetan i učinio je brojne izuzetne stvari za nas tijekom prvenstva. On vrlo dobro predstavlja Njemačku i našu reprezentaciju", kazao je Loew.

Izvijestio je da je braniča Philippa Lahma na poluvremenu zamijenio zbog ozljede, a ne zbog pogrešaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene