Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako ni u trećoj uzastopnoj utakmici na domaćem terenu nisu postigli pogodak, brazilski navijači su ponovno bili okrutni prema svojim ljubimcima.


Nakon što su u nedjelju dobili u gostima Venezuelu 4:0, Brazilci su na svojoj Maracani protiv Kolumbije odigrali mlitavih 0:0 i time razljutili navijače koji su očekivali puno više.

Vezani članci Prosvjed protiv Bolsonara u Brazilu Deseci tisuća Brazilaca prosvjedovali protiv Bolsonara:"Ova vlada već je ubila više od 500.000 ljudi" Prosvjedi na granici Venezuele i Kolumbije (Foto: AFP) Kaos u Venezueli: Dok traju sukobi na granici Maduro prekinuo odnose sa susjedima Kolumbijom

Kad god bi Kolumbija imala loptu u nogama izrugivali su se svojim nogometašima povicima 'ole, ole'. Velik dio njih napustio je stadion prije završetka utakmice, a izbornik Carlos Dunga morao je ponovno trpiti uvrede i zvižduke.

'Priznajem da nismo igrali dobro, ali mislim da navijači pretjeruju. Ipak smo drugi na ljestvici i na dobrom smo putu da osiguramo odlazak na SP', rekao je nakon utakmice Dunga. 

Zvižduka nije bio pošteđen ni Robinho, koji je i sam priznao 'kako ga protiv Kolumbije nigdje nije bilo'. 

'Igrao sam katastrofalno, nije mi uspio niti jedan dribling, niti sam uspio pucati po golu', rekao je Robinho.