bilo je teško...

Bili su najpopularniji par sve dok je nije prevario s dadiljom, a otkrila je da se tog perioda života ni ne sjeća zbog velikog šoka

Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) getty images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) +0 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Sienna Miller na sceni je dugi niz godina, a zbog nekoliko skandala patila joj je i karijera. Povodom njezina rođendana prisjetili smo se detalja iz njezina života.

Glumica Sienna Miller rođena je u New Yorku te je odrasla u Londonu, a svoju karijeru je izgradila prvo kao model, zatim i na velikom platnu. Svojim ulogama je zaradila brojne nominacije i divljenje publike, a pažnju je nerijetko plijenila i svojim privatnim životom. Povodom njezina rođendana prisjetili smo se detalja iz njezine karijere.

Pogledaj i ovo Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Nisu im odoljeli Najveći seks-skandali: Trebale su samo paziti na djecu, ali u njihovim zagrljajima završili su ovi slavni očevi

Siennini roditelji preselili su se iz New Yorka u London kada je ona imala tek godinu i pol. Njezina majka Josephine bila je manekenka, a kasnije je radila kao osobna asistentica legendarnom Davidu Bowieju te kao direktorica nekoliko uglednih kazališta. Od njezina oca rastala se 1987. godine te se Sienna skupa s majkom i sestrom preselila u predgrađe Londona. Kada je završila srednju školu, Sienna je odmah krenula u manekenske vode. Pojavila se u njemačkoj reklami za gazirano piće, a s novcima koje je zaradila je otputovala u New York kako bi se dodatno školovala za glumu. Prvu ulogu dobila je 2001. godine u jednoj romantičnoj komediji, pojavila se u nekoliko serija, a već je onda bilo jasno da joj je put u Hollywood osiguran.

S Judem Lawom glumila je u filmu "Alfie", uz Heatha Ledgera je bila zvijezda filma Casanova 2005. godine, a godinu kasnije sve je osvojila ulogom starlete Edie Sedwick u filmu "Tvornica snova" o Andyju Warholu. Karijera joj je išla uzlaznom putanjom sve do 2009. godine, kada su joj kritičari i publika počeli prigovarati zbog uloga koje je odabirala. Dvije godine se nije pojavila ni u jednom filmu, a tek se 2012. godine vratila na pravi put. Na velikom platnu je utjelovila muzu Alfreda Hitchcocka, Tippi Hedren, a dok je radila istraživanje za film često je razgovarala s glumačkom divom. Glumice su se sprijateljile, a Sienna je za ulogu dobila i nekoliko nominacija za prestižne nagrade. Još danas je u vrhu najpoželjnijih glumica Hollywooda, a paralelno s uspješnom karijerom vodila je i turbulentan privatni život.

Za prevaru je saznao čitav svijet, no dala mu je drugu šansu

Judea Lawa je upoznala na setu filma "Alfie", a par je već bio zaručen do trenutka kada je film ugledao svjetlo dana. Postali su jedan od najpoznatijih parova na svjetskoj showbiz sceni, a sve je bilo sjajno dok Sienna nije otkrila da ju Jude vara s dadiljom svoje djece, Daisy Wright. Sve detalje prevare saznao je i čitav svijet kada je njegova nevjera procurila u medije, a taj trenutak zasjenio je sve što je Miller radila na profesionalnom planu. "Bilo je zaista teško. Nadam se da takvo nešto više nikada u životu neću iskusiti. Taman sam otvarala predstavu u kazalištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i tjednima sam se morala sama dizati iz kreveta i suočavati se s javnim prekidom te stati svake večeri pred 800 ljudi. Tih prvih pest tjedana se uopće ne sjećam", rekla je glumica u intervjuu nedavno. Ističe kako je bila u potpunom šoku od svega. "Imala sam tek 23 godine i karijera mi je tek počinjala. Mislim da ako sam to sve prošla, nema toga što ne mogu podnijeti", zaključila je Sienna.

Tri godine kasnije par se pomirio, no sreća im nije bila dugog vijeka. Zauvijek su se razišli 2011. godine. U međuvremenu su mediji otkrili kako je glumica bila u aferi s oženjenim glumcem Balthazarom Gettyjem, a dvojac je kasnije tužio britanske tabloide koji su prenosili njihove zajedničke fotografije. Od 2011. do 2015. godine ljubila je Toma Sturridgea, s kojim ima kćer, a često je govorila kako su ostali u dobrim odnosima otkako su prekinuli.

Posljednjih mjeseci Sienna je punila medijske stupce zbog veze s devet godina mlađim Lucasom Zwirnerom koji ju je i zaprosio, no ni ta veza nije uspjela.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 Marko Braić - 3 Marko Braić - 9 Marko Braić - 8 +4 Marko Braić - 5 Celebrity Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene