Gdje je sada?

Bila je "it" holivudska djevojka koja se upetljala u niz skandala, a onda je nestala sa scene

Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) +2 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Sienna Miller nekoć je bila najpopularnija djevojka svijeta slavnih, a gdje je sada?

Kada se počela pojavljivati na holivudskim crvenim tepisima svi su pali u trans - bila je lijepa, mlada, svježa i plavokosa. Njezina je ljepota oduzimala dah, a gluma dobivala pohvale kritike. Glumila je sve od venecijanskih dama iz 17. stoljeća pa do pop-ikona 60-ih. Sienna Miller bila je holivudska miljenica s čijom se popularnošću nitko nije mogao mjeriti, a onda je - praktički isparila sa scene. 

Pogledaj i ovo Sienna Miller (Foto: Getty Images) Potpuno opušteno Ljepotica poznata po skandalima iznenadila pojavom: Šetala u hlačama nalik pidžami, a majicu zadigla nasred ulice

Danas 37-godišnja Sienna Britanka je koja je igrom slučaja rođena u New Yorku. Iako je cijeli život imala dvije putovnice, odrasla je u Velikoj Britaniji te je u Londonu započela svoju zvjezdanu karijeru. 

Lijepo lice, plava kosa i vitko tijelo odveli su Siennu u svijet modelinga, pa je tako prije svoje filmske karijere izgradila onu modnu. Kao tinejdžerica snimala je reklamne kampanje za Coca-Colu, Vogue, a nije se libila ni skinuti se gola ako je to posao od nje tražio. Istančan modni ukus te lijepe djevojke ubrzo je od nje stvorio modnu ikonu čiji se prepoznatljivi stil naziva boho chic. 

Nakon što je postala poznato modno lice, Sienna je debitirala i na britanskom filmu te ubrzo prokrčila svoj put do Hollywooda. Film "Alfie" iz 2004. lansirao ju je u zvjezdanu orbitu iako je u njemu dobila tek sporednu ulogu. Glumeći bok uz bok s velikanom Judeom Lawom Sienna je stekla popularnost publike, a pronašla i ljubav. Naime, započela je njezina turbulentna veza s Lawom o kojoj će se jako puno pisati. 

Već sljedeće godine snimila je hit romantičnu komediju "Casanova" s Heathom Ledgerom, a zatim je uslijedio i njezin kritički najbolje prihvaćen film "Factory Girl". Upravo za taj biografski film o Edie Sedgwick, najpoznatijoj starleti 60-ih, doveo je Siennu do prvih važnih nominacija za glumačke nagrade. 

Iako se činilo da glumici sve polazi od ruke, njezin se privatni život raspadao. Nakon što se upoznala s Judeom Lawom, Sienna se na Božić 2004. za njega i zaručila, a par se neprestano pojavljivao u javnosti ljubeći se i razmjenjujući nježnosti. Unatoč tome, idila je bila samo prividna jer je samo šest mjeseci poslije zaruka otkriveno kako je Jude Siennu varao s dadiljom svoje djece iz prvoga braka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello World Wide Web. #givenin #peerpressure #luddite 🙃

Objavu dijeli Sienna Miller (@siennathing)

Jude se javno posuo pepelom i ispričao, a Sienna mu je dala još jednu priliku. Naravno, mediji su ih razvlačili bez kraja i konca, pa je par na kraju pokleknuo pod silnim emocionalnim pritiscima i prekinuo ljubavnu vezu 2006. godine. 

Sljedeći odabranik lijepe glumice također joj nije donio sreću, već samo negativan publicitet. Naime, radilo se o oženjenom glumcu Balthazaru Gettyju, a nakon što su tabloidi objavili paparazzi fotke para koji se ljubi, Sienna ih je sve tužila - no šteta je već bila učinjena. Balthazar i Sienna odmah su prekinuli sve odnose, a ona se još jednom pokušala vratiti svojoj bivšoj ljubavi Lawu. 

Par se ponovno povezao dok su glumili u predstavama na Broadwayu, a zajedno su ovog puta izdržali dvije godine, a onda 2011. opet zaključili kako nisu jedno za drugo.

Iste godine Sienna je počela izlaziti s glumcem Tomom Sturridgeom, s kojim je dobila i kćer Marlowe. Nakon četiri godine veze i taj je odnos pukao, pa se glumica opet našla sama.

2011. je bila dosta turbulentna godina za mladu glumicu, osobito s obzirom na to da se našla usred sudskog procesa koji joj je jako zakomplicirao život. Naime, Sienni su britanski tabloidi hakirali mobitel te počeli objavljivati njezine intimne fotografije, pa ih je ona odlučila tužiti. 

Iako je dobila odštetu od 100.000 funti, prijetili su joj smrću ako ne odustane od postupka, pa je cijela stvar glumici ostavila teške psihičke traume. 

Danas je ova ljepotica sretna u naručju Lucasa Zwirnera, a čini se kako se obrazac s početka njezine karijere potpuno promijenio. Nekoć je bila poslovno uspješna, a privatno nesretna, a danas je upravo suprotno. 

Iako se nastavila pojavljivati na ekskluzivnim događanjima, Sienna nije snimila niti jednu zapaženu ulogu u posljednjih deset godina. Dobivala je samo sporedne uloge u nezamijećenim filmovima, pa su mnogi stekli dojam da je potpuno isparila sa scene. 

Sienna je definitivno obilježila početak 2000-ih, no nije uspjela postati jedno od najzvučnijih glumačkih imena današnjice. Okrenula se kazalištima, u kojima danas najčešće i radi. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Getty Images) Rita Ora (Foto: Instagram) +4 Rita Ora (Foto: Instagram) Celebrity Šareni badić na mukama: Obline pjevačice koja je nedavno posjetila Hrvatsku jedva se mogu obuzdati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene