Sienna Miller navodno je ostavila skoro deset godina mlađeg dečka i to devet mjeseci nakon što ju je zaprosio.

Galerija


Glumica Sienna Miller navodno je prekinula vezu s devet godina mlađim dečkom Lucasom Zwirnerom samo devet mjeseci nakon što je kleknuo.

Vezani članci Sienna Miller - 2 Ljepotica poznata po skandalima iznenadila pojavom: Šetala u hlačama nalik pidžami, a majicu zadigla nasred ulice Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Još jedna glumica uživa u vezi s mlađim: Plavokosu ljepoticu osvojio je 27-godišnji mladić

Fotografi su Siennu početkom ove godine uhvatili sa svjetlucavim zaručničkim prstenom na ruci, a sudeći prema napisima Pagea Six, njihove veza nije uspjela. Izvori bliski paru izjavili su kako je upravo glumica ta koja je ostavila mlađahnog dečka. U vezi su bili godinu dana prije nego što je Lucas zaprosio Siennu, ali detalje svoje veze držali su u privatnosti.

Živjeli su zajedno i dugo su planirali vjenčanje, no o detaljima veze i tome što je zapravo pošlo po krivu, zasad se ne zna.

Ovo je treći put da je slavna glumica razvrgnula zaruke. Sienna Miller je prethodno bila zaručena za Toma Sturridgea, od kojeg se rastala 2015. godine, a par zajedno ima kćer Marlow. Najpoznatija veza glumice bila je ona s Judeom Lawom, s kojim se mirila i prekidala nekoliko puta, a bili su i zaručeni.

Daliboru Mataniću influencerica prelila čašu: "Obećavam vam da ćete izgubiti klijente, neradnička bagro"