Potpuno opušteno

Ljepotica poznata po skandalima iznenadila pojavom: Šetala u hlačama nalik pidžami, a majicu zadigla nasred ulice

Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) getty images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) +0 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Sienna Miller prije nekoliko mjeseci se zaručila za Lucasa Zwirnera, a odao ju je veliki dijamantni prsten.

Glumica Sienna Miller (38) prošetala je New Yorkom u posve opuštenom izdanju i izgledala neprepoznatljivo. 

Pogledaj i ovo Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Nisu im odoljeli Najveći seks-skandali: Trebale su samo paziti na djecu, ali u njihovim zagrljajima završili su ovi slavni očevi

Engleskinja je skoknula u hlačama nalik pidžami, majici na prugice i tenisicama bez vezica po krafne u poznati američki lokal Dunkin' Donuts. Sienna je oči prekrila sunčanim naočalama i stavila je zaštitnu masku za lice, a dok je čekala zeleno svjetlo na semaforu rukom je prelazila po trbuhu. 

Glumica se u veljači zaručila za devet godina mlađeg dečka Lucasa Zwirnera, sina poznatog trgovca umjetninama Davida Zwirnera. Lucas radi s ocem, a za zaruke se saznalo nakon što je Sienna prošetala s golemim dijamantnim prstenom. 

Miller ima kćer Marlow (7) s bivšim dečkom, glumcem Tomom Sturridgeom (34). Poznata je i po vezi s kolegom Judeom Lawom (47) koji ju je prevario s dadiljom svoje djece i cijeli skandal je procurio u javnost 2005. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene