Sienna Miller i njezin devet godina mlađi dečko Lucas Zwirner navodno su se zaručili, a počeli su i živjeti skupa u New Yorku.

Galerija


Fotografi su u New Yorku uhvatili britansku glumicu Siennu Miller u opuštenoj šetnji, a samo jedan detalj pokrenuo je glasine da su se ona i njezin dečko zaručili.

Vezani članci Sienna Miller (Foto: Profimedia) Bila je "it" holivudska djevojka koja se upetljala u niz skandala, a onda je nestala sa scene Sienna Miller (Foto: Profimedia) Još jedna glumica koja voli mlađe: 37-godišnja ljepotica pažnju plijenila u društvu novog dečka

Miller je pokazala svjetlucavi zaručnički prsten dok je obavljala svakodnevne poslove po američkoj metropoli, a u grad se uputila bez trunke šminke na licu. Daily Mail piše kako je sve jasnije da su se 38-godišnja glumica i njen devet godina mlađi dečko Lucas Zwirner zaručili.

Kako su njezini prijatelji ispričali britanskim medijima, Sienna i Lucas su se zaručili u siječnju ove godine.

Par je vezu započeo prije godinu dana, a navodno su presretni te već nekoliko tjedana planiraju vjenčanje. Skupa i žive, a više detalja o vjenčanju bi se trebalo znati uskoro.

Sienna Miller je prethodno bila zaručena za Toma Sturridgea, od kojeg se rastala 2015. godine, a par zajedno ima kćer Marlow. Najpoznatija veza glumice bila je ona s Judeom Lawom, s kojim se mirila i prekidala nekoliko puta, a bili su i zaručeni.

Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta