Sienna Miller i njezin devet godina mlađi dečko Lucas Zwirner navodno su se zaručili, a počeli su i živjeti skupa u New Yorku.

Galerija


Fotografi su u New Yorku uhvatili britansku glumicu Siennu Miller u opuštenoj šetnji, a samo jedan detalj pokrenuo je glasine da su se ona i njezin dečko zaručili.

Vezani članci Nina Kraljić - 5 Nina Kraljić zaručila se za umjetnika kojeg je dugo skrivala: "Ljubav je kad to učini u karanteni" Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca

Miller je pokazala svjetlucavi zaručnički prsten dok je obavljala svakodnevne poslove po američkoj metropoli, a u grad se uputila bez trunke šminke na licu. Daily Mail piše kako je sve jasnije da su se 38-godišnja glumica i njen devet godina mlađi dečko Lucas Zwirner zaručili.

Kako su njezini prijatelji ispričali britanskim medijima, Sienna i Lucas su se zaručili u siječnju ove godine.

Par je vezu započeo prije godinu dana, a navodno su presretni te već nekoliko tjedana planiraju vjenčanje. Skupa i žive, a više detalja o vjenčanju bi se trebalo znati uskoro.

Sienna Miller je prethodno bila zaručena za Toma Sturridgea, od kojeg se rastala 2015. godine, a par zajedno ima kćer Marlow. Najpoznatija veza glumice bila je ona s Judeom Lawom, s kojim se mirila i prekidala nekoliko puta, a bili su i zaručeni.

Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta