Princeza Diana svoje je rođendane provodila sama jer je tako htjela, no cvijeće i čestitke dobivala je sa svih strana svijeta.

Galerija Princeza Diana Princeza Diana Princeza Diana +26 Princeza Diana - 1

Nekoć su rođendani princeze Diane prolazili ispod radara javnosti, baš onako kako je ona htjela, no danas je to gotovo nemoguće.

Vezani članci Princeza Diana Pet puta kada je princeza Diana prekršila kraljevski protokol: Ovo su trenuci o kojima svijet i danas priča! Princeza Diana s prinčevima Williamom i Harryjem Procurili tajni planovi princeze Diane o preseljenju iz Velike Britanije i poslu o kojem je najviše sanjala

Diana bi 1. srpnja proslavila 60. rođendan, a to je ujedno i jedna od rijetkih prilika kada će svijet ponovno vidjeti njezine obožavane sinove Williama i Harryja zajedno. Braća koja su se zbog cijele situacije u proteklih godinu dana udaljenija nego ikada zajedno će biti na otkrivanju majčina kipa u palači Kensington, gdje su i odrasli.

Princeza Diana bila je i ostala uzor mnogima zbog svog ponašanja i stava. Prava ikona stila, koju je obožavao cijeli svijet, tragično je poginula 31. kolovoza 1997. godine. Svoje je rođendane često provodila sama, a tako je i htjela. Uvijek je više voljela slaviti tuđe rođendane nego svoje, a govorila je kako su joj čestitke i buketi samo davali posla jer je svima odgovarala na poruke koje je dobivala.

Na svoj posljednji, 36. rođendan, samo do podne dobila je više od 300 čestitki i 70 buketa.

Pjevala je sama sebi "Sretan mi rođendan" svojim bliskim prijateljima na telefon.

U to je vrijeme imala i brojne udvarače, a jedan od njih bio je američki milijarder i tajkun Teddy Frostmann. Zaprosio ju je te joj je godinama na tjednoj bazi slao bukete. Govorilo se kako želi da mu bude supruga kako bi se mogao kandidirati za američkog predsjednika, no ona ga je odbila.

Kada je saznao da je u vezi s Dodijem Fayedom, nazvao ju je te joj u šali rekao da će se baciti s mosta u Brooklynu.

Jedan od buketa na njezin 36. rođendan stigao je i od Davida Tanga, poduzetnika iz Hong Konga koji je godinama bio prijatelj s njom i princem Charlesom. Cvijeće je dobila i od Donalda Trumpa te brojnih svjetskih poznatih osoba koje su joj se u to vrijeme udvarale.

Danas voli samo žene, a o njoj trenutačno svi pričaju zbog strastvenih scena u kojima se potpuno razgolitila Diora Baird Diora Baird Diora Baird - 4 +16 Diora Baird - 8

Na ljepoti su joj nekad svi zavidjeli, a danas se u javnosti rijetko pojavljuje jer krije lice koje je uništila operacijama Janice Dickinson Janice Dickinson Janice Dickinson - 1 +26 Janice Dickinson - 1

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju