Princeza Diana vjerovala je kako je se princ Charles želi riješiti zbog Tiggy Legge-Bourke, koja je radila kao dadilja njihovih sinova Williama i Harryja.

Galerija


Prema najnovijim izvještajima koje su objavili britanski mediji, tamošnja je policija 2005. godine ispitala princa Charlesa zbog smrti njegove bivše supruge, princeze Diane, kada je morao ispričati i sve o svojoj navodnoj aferi s Tiggy Legge-Bourke.

Vezani članci Arthur Chatto Tko je zgodni rođak koji je uspio zasjeniti prinčeve Harryja i Williama, a o njemu svi pričaju zbog najnovijeg poteza kojim je nadmašio samog sebe? Princ Harry i princ William - 1 Braća Harry i William ujedinjeni na važan i emotivan dan, zaboravili na svađe kako bi odali počast pokojnoj majci

Bivši šef Scotland Yarda John Stevens za Daily Mail ispričao je kako je razgovarao s Charlesom o bilješci iz Dianina dnevnika iz 1995. godine.

"Moj suprug planira automobilsku nesreću u kojoj ću stradati, kako će mi otkazati kočnice i kako ću zadobiti ozbiljnu povredu glave, i to da bi se on mogao vjenčati s dadiljom Tiggy, koja čuva Williama i Harryja", napisala je Diana i dodala da je Camilla, s kojom je Charles danas u braku, samo mamac.

Tiggy, danas udanu Pettifer, zaposlio je sam princ Charles 1993. godine, nedugo nakon što su se on i Diana razdvojili. Ona je Williama i Harryja pratila na obiteljskim odmorima i s njima stvorila vrlo blisku vezu, a obojica su 1999. godine bili gosti na njezinu vjenčanju. Ona je pak 2018. godine bila na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, a bila je i kuma njihova sina Archieja.

Tiggy se u središtu interesa javnosti našla nakon što se otkrilo kako je Diana bila uvjerena da ima aferu s Charlesom. On je ispitan 2003. godine u palači St. James kao svjedok istrage nakon što je Dianina bilješka bila i javno objavljena.

"Na kraju je pokazao nevjerojatnu volju za suradnjom jer nije imao što skrivati", izjavio je Stevens za Daily Mail.

Dianu je u aferu navodno uvjerio BBC-jev novinar Martin Bashir, koji joj je to sam natuknuo, zbog čega je privatni tajnik palače Sir Robert Fellowes dao pokrenuti i istragu. No nakon nekoliko mjeseci Scotland Yard je potvrdio da se Bashir neće suočiti s kaznenom prijavom zbog optužbi za lažiranje, ali Stevens je otvoreno iskazao žaljenje što on i njegovi kolege nisu prije razgovarali s Bashirom.

"Da je tada postojala sumnja da je Bashir princezi Diani iznio lažne podatke i dokumente, što je kazneno djelo, mi bismo to istražili. Stvarno bismo to učinili, ali sve je to tek nedavno izašlo u javnost, što je žalosno", izjavio je Stevens.

Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

Opet je pobjegla na plažu i skinula gotovo sve sa sebe, očito je zbog čega slavni frajeri luduju za njom!