Princeza Diana posjetila je Australiju dvije godine prije nego što je s princom Charlesom bila ondje na službenoj turneji.

Galerija


Prije nego što je sa suprugom Charlesom otišla na službenu turneju po Australiji, tragično preminula britanska princeza Diana posjetila je tu zemlju u veljači 1981. godine. Prema pisanju svjetskih medija, Diana je Australiju posjetila prije objave zaruka sa princom Charlesom kako bi raščistila misli.

Vezani članci Princ Harry i princ William - 1 Braća Harry i William ujedinjeni na važan i emotivan dan, zaboravili na svađe kako bi odali počast pokojnoj majci Princeza Diana i princ Charles Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem

Njezino putovanje je čini se prošlo nezamijećeno, a posjetila je Yass, gradić u New Youth Walesu, gdje je u tom trenutku bila njezina majka Frances Spencer. S majkom je otišla porazgovarati nakon što ju je princ Charles zaprosio, no istodobno i upozorio na to u kakav će se život upustiti ukoliko mu pristane biti supruga.

"Diana je bila u Australiji tri tjedna kako bi u Yassu provela vrijeme sa svojom majkom. Bilo je to tek tjedan dana nakon što ju je princ Charles zaprosio", ispričala je kraljevska biografskinja Juliet Rieden, prenosi Daily Mail.

Dodaje kako je prošnja tada još bila velika tajna, a Diana i Charles nisu sretne vijesti još bili podijelili sa svijetom.

Princeza Diana se kasnije s princom Charlesom vratila u Australiju na službenu turneju, a s njima je bio i princ William. To je jedan od tri službena posjeta toj zemlji na kojima su bili supružnici prije nego što su se rastali 1996. godine.

Diana je tragično preminula nakon fatalne automobilske nesreće u Parizu 31. kolovoza 1997. godine. Imala je samo 36 godina.

Vladimir Šeks uživa u novoj ljubavi, srce mu je ukrala znatno mlađa misteriozna dama u čijem je društvu uživao na moru

Dok on izmjenjuje strasti i ne odvaja se od 15 godina mlađe djevojke, čini se da se njegova bivša s razvodom nije pomirila