Princeza Diana je u Parizu bila nekoliko dana više jer su je u Velikoj Britaniji napali torijevci zbog poteza koji je napravila tih dana.

Galerija


Bivši vozač princeze Diane, Colin Tebbutt, otkrio je pravi razlog zbog kojeg je ona prije 24 godine bila u Parizu, a ne Londonu, gdje se trebala vratiti puno ranije. Princeza Diana je u Parizu provela nekoliko dodatnih dana jer se u Velikoj Britaniji vodila žestoka kampanja protiv nje pošto je javno progovorila o nagaznim minama. Pogidla je puno prašine među britanskim političarima kada je napravila poziv u kojem je tražila zabranu mina, a upravo to ju je potaknulo da se što kasnije vrati kući.

Vezani članci Princ Harry i princ William - 8 Otkriveno je o čemu su prinčevi Harry i William pričali za vrijeme otkrivanja statue posvećene majci Diani Princeza Diana - 8 Za obožavanom princezom tuguje se i 24 godine od njezine smrti, ali mnogi se slažu da ima dostojnu nasljednicu koju su učili kako da ju kopira

Dianu su napali britanski torijevci, a usporedili su je sa starletama koje koriste mirovna pitanja za vlastitu promociju. Tebbutt ističe kako princeza ne bi bila u Parizu te kobne večeri da ju na to nisu natjerale kritike torijevaca.

36-godišnja princeza Diana trebala se vratiti u London 28. kolovoza 1997. godine, ali se u posljednji trenutak predomislila. "Nije se vratila u četvrtak kako je bilo planirano jer bi je samo nastavili napadati. Bila je jako uzrujana zbog svega. Kontaktirala nas je te je rekla kako želi izbjeći svu tu buku koja je čeka u Velikoj Britaniji. Rekla je da će se umjeto u četvrtak vratiti za vikend. Da se vratila onoga dana kada je planirala, možda bi još uvijek bila s nama", rekao je njezin bivši vozač.

Princeza Diana u Parizu je bila sa svojim tadašnjim dečkom Dodijem Al Fayedom, a ondje su otišli nakon zajedničkog odmora na njegovoj luksuznoj jahti. Diana i Dodi su skupa s njihovim vozačem poginuli u strašnoj automobilskoj nesreći 31. kolovoza 1997., a vijest o njezinoj smrti šokirala je čitav svijet.

Više mu nije žao što je izvisio s Eura: Utješila ga atraktivna djevojka s kojom dane provodi na luksuznoj jahti

Ekipa na plaži bila je uvjerena da gleda u seks bombu koja je nekad žarila i palila, ali varka je i više nego dobro upalila!