Donald i Melania Trump vjenčali su se 22. siječnja na Floridi, a na luksuzno vjenčanje potrošili su više od milijun dolara. Među uzvanicima

Galerija


bili su ugledni glazbenici, ali i političari. Prisjetili smo se detalja njihova velikog dana.

Vezani članci Donald Trump baca toaletni papir ljudima pogođenima uraganom "Ovo su bile nevjerojatne četiri godine": Pogledajte fascinantan niz Trumpovih gafova i bizarnosti koje su obilježile njegov mandat Obitelj Trump 2017. godine Svojim su kontroverznim ponašanjem sablažnjivali javnost, a prisjetili smo se trenutka kad su 2017. postali prva obitelj Amerike

Bivši američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania slave ovih dana 16. godišnjicu braka, a na vjenčanje su 2005. godine potrošili više od milijun dolara.

Donald je onda treći put uplovio u bračnu luku, nakon što mu nije uspjela ljubav s Ivanom, a ni TV zvijezdom Marlom Maples. Činilo se onda kako uspješni poduzetnik zaista želi proslaviti svoj veliki dan u punom svjetlu.

Slovensku manekenku Melaniju Knauss zaprosio je 12-karatnim smaragdnim prstenom koji ga je stajao oko 1,5 milijuna dolara te nije mislio štedjeti ni na svečanosti vjenčanja. Otišao je toliko daleko da je vjenčanje htio prenositi i na televizijama diljem svijeta. Ipak, Melanija se tome usprotivila te su odustali od njegove ideje.

Pred oltar su stali 22. siječnja 2005. godine na Floridi u Palm Beachu, a Melania je kasnije pričala kako je sama organizirala čitavu ceremoniju jer je njezin budući suprug u to vrijeme bio previše zauzet igranjem golfa da bi mogao posvetiti pažnju njihovu velikom danu. "Sve sam sama organizirala. Pobrinula sam se da sve bude na svom mjestu", rekla je u intervjuu za People nakon vjenčanja.

Njihovi gosti odsjeli su u hotelu u kojem je Trump uplatio spa-tretman za svakoga.

Melania je na sebi imala spektakularnu vjenčanicu s potpisom Christiana Diora koja je bila satkana od 91 metra svile te je težila više od 25 kilograma. Na nju je potrošila oko 148.000 dolara, a osvanula je i na naslovnici časopisa Vogue. Umjesto buketa u rukama je držala krunicu ukrašenu bijelim ružama.

Trumpu su kumovi bili njegovi sinovi Don Jr. i Eric, a na vjenčanju su bila poznata lica iz showbiza, ali i politike, kao što su Elton John, Bill i Hillary Clinton, Heidi Klum, Simon Cowell, Billy Joel, Paul Anka i brojni drugi.

Dvorana u kojoj se ceremonija održala bila je ukrašena s 10.000 ruža i orhideja, a sve je bilo uređeno u luksuznom stilu. Trumpovi su se pobrinuli da čak i torta bude ekstravagantna. Imala je sedam katova i bila je visoka metar i pol te je koštala oko 50.000 dolara.

Ne skida se iz tangica koje redovito pokazuje na plaži, dok svi pokušavaju saznati tko je misteriozni muškarac kojeg ljubi

Maja Šuput nije mogla izdržati pa je fanovima otkrila što radi: "Mogu prenijeti samo svoju sreću i uzbuđenje!"