još jedan gaf?

Za nju ne vrijede pravila: Melania Trump naljutila dio javnosti svojim ponašanjem na glasovanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melania Trump došla je na glasovanje u pratnji osobnog osiguranja, a nosila je skupocjenu haljinu i cipele.

Supruga Donalda Trumpa, Melania izašla je u utorak na biralište u gradu Palm Beach na Floridi i pritom je, kao i uvijek, privukla mnogo pozornosti. 

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Američka prva dama je obavila svoju građansku dužnost u devet sati ujutro po tamošnjem vremenu i pritom je pazila da njezina modna kombinacija bude na razini zadatka. Melania je obukla haljinu brenda Gucci sa uzorkom lanca čija je cijena oko 29.000 kuna, a uskladila ih je sa skupocjenim bež štiklama, popularnim louboutinkama čiji je crveni potplat statusni simbol. 

Pedesetogodišnja Slovenka je imala kosu skupljenu u punđu i lice je prekrila sunčanim naočalama. Došla je u pratnji zaštitara, a jedan je detalj začudio i naljutio mnoge. Naime, Melania nije nosila zaštitnu masku na licu dok ju je njeno osobno osiguranje imalo. Ovo je bio neobičan propust za nju jer su ranije američki mediji izvještavali da je tjerala zaposlenike po Bijeloj kući da ju obavezno nose tijekom cijelog radnog dana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This October I am honoring National Substance Use Prevention Month by joining the Office of National Drug Control Policy to highlight the dedicated efforts of our Nation's youth to encourage healthy drug-free lives. Share how you are helping your community using #BeDrugFree - we look forward to hearing from you!

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Na isto nije mogla prisiliti svog muža, a neki opravdavaju prvu damu i kažu da je masku stavila kada je ušla u prostoriju za glasovanje. Prema pisanju američkih medija, glasovati bez maske mogu samo ljudi koji dokažu zdravstveni problem ili imaju neki drugi dobar razlog koji podijeliže iznimkama na Floridi. 

Inače, nedavno je Donaldov bliski suradnik pokušao diskreditirati Joea Bidena, kandidata Demokratske stranke za američkog predsjednika. 

Richard Grenell je objavio fotografiju Bidena u avionu bez maska, no na kraju je otkriveno da je ona snimljena krajem 2019. 

 

U srijedu, 4. studenog, Dnevnik Nove TV donosi sveobuhvatnu analizu rezultata američkih izbora te njihovog utjecaja na Hrvatsku, Europsku uniju i međunarodnu zajednicu. Uz Ivanu Petrović, novinarku, komentatoricu i urednicu vanjske politike informativnog programa Nove TV, u studiju će o ovoj temi govoriti i Marijana Grbeša Zenzerović s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i Srgjan Kerim, bivši predsjedatelj Opće skupštine UN-a. Dnevnik Nove TV donosi i reakcije na rezultate izbora iz Hrvatske i svijeta te razgovor s Hrvatima koji žive u SAD-u o dojmovima i atmosferi u zemlji koja je odabrala novog predsjednika.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene