Jesu li se što promijenili?

Svojim su kontroverznim ponašanjem sablažnjivali javnost, a prisjetili smo se trenutka kad su 2017. postali prva obitelj Amerike

Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Melania Trump (Foto: Profimedia) +0 Donald i Melania Trump (Foto: Getty) Galerija

Gotovo svi članovi obitelji Trump bili su aktivni u politici dok je Donald obnašao dužnost predsjednika SAD-a, a sada se postavlja pitanje što će raditi nakon toga i koliko su se promijenili u posljednje četiri godine.

Donald Trump uskoro se i službeno povlači s dužnosti predsjednika SAD-a na kojoj je je proveo četiri posljednje godine, a uz njega su bili i članovi obitelji, neki više, neki manje aktivni i prisutni u javnosti.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Njegova supruga Melania, koja svoje korijene vuče iz susjedne nam Slovenije, uz Donalda se često pojavljivala u javnosti, ali njezin hladni stav i govor tijela često su se tumačili kao znak neslaganja u braku, a puno puta smo svjedočili njezinu čudnom ponašanju u javnosti. Na Donaldovoj inauguraciji 2017. godine ostavila je dojam odane i ponosne supruge koja je stajala uz njega u trenutku prisezanja.

Međutim, kako je vrijeme prolazilo, njezino odbijanje da ga drži za ruku na javnim događanjima i kiseli osmijeh postali su česta tema medija i rasprava. Tajanstvena Melania javnost je nastavila intrigirati sve do samog kraja, a mnogi predviđaju i vrlo skori kraj njihova braka. Ona će se zaputiti na Floridu, gdje školu pohađa njihov sin Barron, koji ima samo 14 godina.

Druga žena koju smo najčešće viđali uz Donalda jest njegova kćer Ivanka, koja se sa suprugom Jaredom Kushnerom preselila iz New Yorka u Washington kako bi radila s ocem u Bijeloj kući. Prije toga se proslavila radeći u očevim kompanijama, osnivanjem vlastitih modnih brendova, linije nakita, a radila je i kao model. Nakon toga je postala savjetnica predsjednika SAD-a i šefica Ureda za ekonomske inicijative i poduzetništvo, a njezin suprug Jared također je bio zaposlen kao jedan od savjetnika.

Sada se šuška o tome da planiraju preseljenje na Floridu, gdje su u blizini Miamija navodno kupili zemljište na kojem žele izgraditi imanje jer Ivanka planira izazvati tamošnjeg senatora Marca Rubija na izborima 2022. godine. Međutim, hoće li uopće moći pokrenuti vlastitu političku karijeru, pokazat će vrijeme, ali mnogi u to sumnjaju.

Ovih se dana u središtu pažnje našla i Donaldova kćer iz drugog braka s TV zvijezdom Marlom Maples, 27-godišnja Tiffany, koja je objavila vijest da se zaručila. Mnogi su komentirali kako je ukrala svojih pet minuta slave i iskoristila očev odlazak s vlasti, i to nakon glasina da je ona crna ovca obitelji Trump.

Tiffany se bavila modelingom, radila je u Vogueu, a završila je uspješno i studij prava. Za razliku od starije braće i sestre, uglavnom se klonila bilo kakva sudjelovanja u politici. S obzirom na diplomu ne bi trebala imati većih problema s traženjem posla, a dotad će svojih 1,3 milijuna pratitelja na Instagramu zabavljati svojim fotografijama.

Uz Donalda su aktivni bili i njegov najstariji sin Don Junior, za kojeg kruže glasine da bi se mogao kandidirati na sljedećim predsjedničkim izborima 2024. godine. Njegov brat Eric vodio je ostale očeve poslove i bio njegova glasna podrška, a njegova supruga Lara dobila je želju kandidirati se za senatoricu Sjeverne Karoline za dvije godine.

Koliko su se članovi kontroverzne obitelji Trump promijenili u posljednje četiri godine i je li politika ostavila traga na njihovim licima, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene