Što je ovo bilo?

Trump svojoj Melaniji naredio da se nasmije, njezinu reakciju na to teško je objasniti pa se komentari samo nižu

Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Melania Donald Trump (Foto: Getty) Galerija

Donald i Melania Trump bili su u obilasku Nacionalnog svetišta sv. Ivana Pavla II u Washingtonu.

Dok diljem SAD-a traju prosvjedi zbog ubojstva Georgea Floyda, američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania bili su u obilasku Nacionalnog svetišta svetog Ivana Pavla II u Washingtonu, a ono što je kao i nebrojeno puta dosad privuklo pažnju, je upravo Melanijin izraz lica.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Čini se kako prva dama SAD-a nije bila raspoložena za poziranje pred fotoobjektivima, pa je pogled sakrila iza tamnih sunčanih naočala, a nasmijala se nije niti jednom. Čak ni onda kada joj je Donald naredio da se nasmije, ona mu je odgovorila čudnom grimasom ili usiljenim osmijehom, ako to možemo tako nazvati, a snimka je naravno, ubrzo postala viralna i tema izrugivanja.

"Izgleda kao da ju je zatočio", "Nešto je zabrinjavajuće i sumnjivo oko Melanijine face", neki su od komentara koje su ljudi dijelili na društvenim mrežama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene