Melania Trump pokrenula je lavinu glasina da ima dvojnicu, a sve to jer se nasmijala, što joj inače baš i nije svojstveno.

Galerija


Fotografija Melanije Trump dok izlazi iz privatnog aviona svog supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa, pokrenula je brojne glasine da se zapravo radi o njezinoj dvojnici, a svemu je kriv - osmijeh, piše Daily Mail koji je i objavio te fotografije. 

Vezani članci Melania i Donald Trump Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati Jennifer Aniston Izgledaju kao da nisu ni dana ostarjele, bez ijedne jedine bore, a tvrde da botoks ne koriste, u čemu je onda njihova tajna?

Društvene mreže preplavili su komentari o tome da to nije bila "prava" Melania jer se ona ne smije na taj način.

Već godinama kruže glasine o tome da Melanijina dvojnica odlazi s Donaldom Trumpom na brojna javna događanja, dok ona sjedi kod kuće i odmara se. Teoretičari zavjera ističu kako je vrag u detalju, a smatraju i kako nije jako teško pronaći nekoga tko nalikuje supruzi američkog predsjednika.

Ipak, stručnjaci su sada otkrili u čemu bi mogla biti caka. Naime, zvijezde koje inače nemaju previše ekspresija lica, tj. ne smiju se često, mogu se doimati neprepoznatljivo kada se nasmiju nakon dugo vremena. Uzrok tome je podizanje jagodica lica i zatezanje kože.

Američka prva dama inače je poznata po svojoj hladnoj pojavi i ozbiljnom izrazu lica, a u samo u rijetkim trenucima fotografi je u javnosti ulove da se smije. Neki tome pripisuju i brojne estetske zahvate koje je imala tijekom godina.

Melanijin neobični izgled dok je nasmiješena usporedili su i s izgledom Victorije Beckham, koja je također poznata po tome da rijeko kome pokaže smiješak. Stručnjaci kažu da se koža lica drugačije ponaša kod ljudi koji se manje ili gotovo nimalo ne smiju te da to što mnogi misle da je s Trumpom bila Melanijina dvojnica zaista ne čudi.

Franka Batelić otkrila dio luksuzne vile vrijedne oko 15 milijuna kuna koju uređuje sa suprugom Vedranom Ćorlukom