Izgubio bogatstvo

Na vrhuncu karijere sve je krenulo nizbrdo: Uništili su ga droga i alkohol, veze s prostitutkama, a sve je šokirao kad je priznao da ima HIV

Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) +2 Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Galerija

Charlie Sheen je zbog ponašanja, alkohola i droge skoro cijelu svoju karijeru doveo u pitanje, a danas je na glasu kao jedan od najkontroverznijih glumaca Hollywooda.

Američki glumac Charlie Sheen rođen je pod imenom Carlos Irwin Estévez, no otkako se odlučio profesionalno baviti glumom promijenio je ime, a danas je na glasu kao jedan od najkontroverznijih glumaca. Unatoč činjenici što je bio najplaćeniji TV glumac 2014. godine, Sheen je javno priznao kako je potrošio bogatstvo u iznosu od 150 milijuna dolara te gotovo završio na ulici kao beskućnik dok se bori s brojnim dugovima.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Sheen se prvi put na velikom platnu pojavio sa svega devet godina, a glumio je u filmu svog oca, glumca Martina Sheena. Pohađao je srednju školu u Santa Monici, a od rane dobi je govorio da želi postati glumac. Zbog loših ocjena i izostanaka izbacili su ga iz škole te nikada nije maturirao, no čini se kako ga to nikada nije ni pokolebalo.

Njegova najzapaženija uloga koju je u karijeri ostvario svakako je uloga Charlieja Harpera u seriji "Dva i pol muškarca", u kojoj je zarađivao 1,8 milijuna dolara po samo jednoj epizodi. Uz to je dodatno zarađivao snimajući reklame, filmove, radio na nekoliko televizijskih projekata zahvaljujući čemu se na njegovu bankovnu računu našlo 150 milijuna dolara, a u vitrinama nekoliko prestižnih nagrada poput Zlatnih globusa i Emmyja.

Na vrhuncu karijere sve je krenulo nizbrdo. Sheen se počeo neprimjereno ponašati u javnosti, što se nije svidjelo njegovim šefovima, a ubrzo su ga počeli povezivati s brojnim kontroverzama, alkoholizmom, drogama i vezama s prostitutkama. Na sve to utjecalo je i njegovo priznanje da boluje od HIV-a. Otpustili su ga sa serije "Dva i pol muškarca", a produkcija je obrazložila to prekomjernim konzumiranjem dgora zbog kojih nije mogao raditi te su ga zamijenili mlađim kolegom, Ashtonom Kutcherom.

Charlie Sheen je u braku bio triput, a ima petero djece i dvoje unuka. Najstariju kći je dobio u vezi s djevojkom iz srednje škole, Paulom Profit, a par joj je dao također ime Paula. Bio je zaručen s Kelly Preston, a u siječnju 1990. godine slučajno ju je upucao u ruku. Ubrzo zatim razišli su se. S prvom suprugom, Donnom Peele, pred oltar je stao na svoj rođendan 1995. godine. Iste godine na vidjelo su počele izlaziti njegove afere, a godinu nakon par se rastao. Glumicu Denise Richards upoznao je na setu filma 2000. godine, a vezu su započeli nekoliko mjesecu kasnije. 2001. su se zaručili, a godinu kasnije vjenčali. U braku su dobili dvije kćeri, no Richards je 2005. predala papire za razvod u kojima je Sheena optužila za nasilno ponašanje i prijetnje smrću. On je sve negirao, no dugo su se povlačili po sudu.

Svoju treću suprugu, Brooke Mueller, Sheen je oženio 2008. godine. S njom je dobio blizance, a dvije godine kasnije on je predao papire za razvod. Mueller je zatražila zabranu prilaska za Sheena, a socijalna služba oduzela mu je pravo da viđa njihovu djecu. Nakon nekoliko ljubavnih krahova uslijedio je još jedan, i to onaj s porno-glumicom Bree Olson. Hodali su tek par tjedana, a unato činjenici što ju je nazivao "boginjom", stvari nisu štimale između njih. Za bivšu glumicu iz filmova za odrasle, Brett Rossi, zaručio se 2014. Do kraja iste godine i ta je ljubav pukla.

Sheen je često posljednjih godina govorio kako je svjestan svih svojih pogrešaka, a radi na odnosu sa svom svojom djecom te se nada kako će mu jednoga dana imati snage oprostiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene