Gadan razvod

Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno

Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Lee Richards (Foto: Getty Images) +0 Nicollette Sheridan (Foto: Getty) Galerija

Denise Richards i Charlie Sheen upoznali su se 1991., a zaručili 10 godina kasnije.

Slavna ljepotica 17. veljače navršila je 48 godina.

Pogledaj i ovo Sami Sheen - 12 Poznati tata se ne buni? Kći Charlieja Sheena snimat će filmove za odrasle, ali prije početka morat će napraviti dvije stvari!

Radi se o holivudskoj glumici Denise Richards, koja je u filmskom svijetu aktivna od 1989. godine. Iako ne možemo reći da je ostvarila neku zavidnu karijeru, svakako je bila jedna od najseksi žena ispod holivudskih brda.

A više od filmova u kojima je glumila, javnost je zanimao njezin brak sa "zločestim dečkom" Charliejem Sheenom, za kojeg se udala 2002. godine, da bi se rastali svega 4 godine kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Podsjetimo, par se upoznao 1991. godine na setu filma "Loaded Weapon 1", a zaručili su se krajem 2001. godine. Pola godine kasnije bili su u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri. 2005. godine Denise je prvi put ostavila supruga dok je čekala njihovo drugo dijete, no brzo mu se vratila u nadi da će riješiti probleme. To se nije dogodilo, a samo godinu dana kasnije Denise je predala papire za razvod te zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću.

Glumca je tada nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentiranom svinjom". Optužila ga je i za brojne prevare te ovisnosti o alkoholu i kocki. Oboje su se nazvali i "užasnim roditeljima", a Charlie nije štedio ni njezinu bolesnu majku.

Za par su uslijedile i borbe na sudu zbog skrbništva nad kćerima te Charliejevi skandali, no 2012. godine oboje su priznali kako su "zakopali ratnu sjekiru". Tako je Denise u svojim memoarima jednom prilikom napisala kako su "imali prekrasnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

Charlie je nakon nje uglavnom ljubovao sa ženama lakog morala te priznao da ima HIV, dok se Denise u potpunosti posvetila kćerima te posvojila još jednu 2011. godine.

U prosincu 2017. godine upoznala je Aarona Phypersa, koji je poznat i kao bivši suprug glumice Nicollette Sheridan, zvijezde serije "Očajne kućanice".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

U to vrijeme oni su već bili razdvojeni, no razvod je finaliziran tek u kolovozu 2018. godine. Mjesec dana kasnije, Aaron i Denise bili su u braku.

Charlie je bio pozvan na vjenčanje, no iz nepoznatog razloga nije se pojavio na njemu. Kako god bilo, čini se kako je Denise u Aaronu našla "onog pravog", a svoju sreću ne skriva. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene