Denise Richards i Charlie Sheen upoznali su se 1991., a zaručili 10 godina kasnije.

Galerija


Slavna ljepotica 17. veljače navršila je 48 godina.

Vezani članci Filmska šminka Majstori filmske šminke svjetske zvijezde dovode do neprepoznatljivosti, otkrili su nam tajne svog zanata Denise Richards Razotkrivena njezina afera sa ženom? Glumica muža varala s kolegicom, a sad je sve izašlo na vidjelo

Radi se o holivudskoj glumici Denise Richards, koja je u filmskom svijetu aktivna od 1989. godine. Iako ne možemo reći da je ostvarila neku zavidnu karijeru, svakako je bila jedna od najseksi žena ispod holivudskih brda.

A više od filmova u kojima je glumila, javnost je zanimao njezin brak sa "zločestim dečkom" Charliejem Sheenom, za kojeg se udala 2002. godine, da bi se rastali svega 4 godine kasnije.

Podsjetimo, par se upoznao 1991. godine na setu filma "Loaded Weapon 1", a zaručili su se krajem 2001. godine. Pola godine kasnije bili su u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri. 2005. godine Denise je prvi put ostavila supruga dok je čekala njihovo drugo dijete, no brzo mu se vratila u nadi da će riješiti probleme. To se nije dogodilo, a samo godinu dana kasnije Denise je predala papire za razvod te zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću.

Glumca je tada nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentiranom svinjom". Optužila ga je i za brojne prevare te ovisnosti o alkoholu i kocki. Oboje su se nazvali i "užasnim roditeljima", a Charlie nije štedio ni njezinu bolesnu majku.

Za par su uslijedile i borbe na sudu zbog skrbništva nad kćerima te Charliejevi skandali, no 2012. godine oboje su priznali kako su "zakopali ratnu sjekiru". Tako je Denise u svojim memoarima jednom prilikom napisala kako su "imali prekrasnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

Charlie je nakon nje uglavnom ljubovao sa ženama lakog morala te priznao da ima HIV, dok se Denise u potpunosti posvetila kćerima te posvojila još jednu 2011. godine.

U prosincu 2017. godine upoznala je Aarona Phypersa, koji je poznat i kao bivši suprug glumice Nicollette Sheridan, zvijezde serije "Očajne kućanice".

U to vrijeme oni su već bili razdvojeni, no razvod je finaliziran tek u kolovozu 2018. godine. Mjesec dana kasnije, Aaron i Denise bili su u braku.

Charlie je bio pozvan na vjenčanje, no iz nepoznatog razloga nije se pojavio na njemu. Kako god bilo, čini se kako je Denise u Aaronu našla "onog pravog", a svoju sreću ne skriva.