Charlie Sheen uživao je s kćeri Sam na popularnom festivalu Coachella u Kaliforniji.

Galerija


Holivudski glumac Charlie Sheen poznat je po brojnim ispadima u javnosti i borbi s ovisnošću, no ovih je dana pokazao kako može biti itekako brižan otac koji voli provoditi vrijeme s kćeri Sam, za koju se sve donedavno nije bio sposoban brinuti.

Vezani članci Treća masovna pucnjava u SAD-u u dva tjedna 02 Masakr u Kaliforniji: U poslovnoj zgradi ubijeno četvero ljudi, među njima i dijete Festival Coachella Četvrto odgađanje zbog pandemije: Jedan od najvećih festivala na svijetu ni ove se godine neće održati

53-godišnji Charlie tako je vikend proveo uživajući s 15-godišnjom Sam i njezinim mlađanim prijateljima na glazbenom festivalu Coachella u Kaliforniji.

Sudeći po fotografijama, slavni se otac dobro uklopio u mlado društvo te je dobro raspoložen uživao u programu festivala.

Charlie je Sam dobio u braku s bivšom suprugom, glumicom Denise Richards, s kojom ima i 13-godišnju kćer Lolu, a 10-godišnje Maxa i Boba s glumicom Brooke Mueller. Također, ima i 34-godišnju kćer Cassandru, koju mu je rodila Paula Profit.

Prije nego što se vratio u SAD, Charlie je neko vrijeme proveo u Londonu, gdje je otvoreno progovorio o borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama te priznao kako je u prosincu proslavio godinu dana trijeznosti.

Pritom je otkrio kako neko vrijeme nije bio u stanju brinuti se o vlastitoj djeci, što ga je zapravo i potaknulo na to da se otrijezni. Često se osjećao opsjednut demonom kada je pio alkohol.

"Bilo je strašno. Ne mogu biti ovdje i tvrditi vam nešto drugo, lagao bih. Neke situacije danas mi se čine nestvarnima", izjavio je glumac gledajući snimke neke od javnih incidenata i skandala koje je prouzročio.

"Danas nisam siguran kako sam uspio prouzročiti takav kaos. Nešto se čudno događalo, u meni je bio neki stranac ili me opsjedao demon", zaključio je Charlie.

Nadamo se da je iz vlastitih grešaka dovoljno naučio te kako će mu djeca i dalje biti glavna motivacija da ostane trijezan.

Ne pamtimo kad je izgledala ovako loše: Pjevačica snimljena nakon izlaska iz klinike za mentalno zdravlje