Malo se promijenila

Seks-bomba burnog života: Kako danas izgleda jedna od nekad najljepših glumica u Hollywoodu?

Denise Richards (Foto: AFP) Denise Richards (Foto: AFP) afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Richards (Foto: AFP) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Lee Richards (Foto: Getty Images) Denise Richards (FOTO: Profimedia) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) +1 Denise Richards (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Denise Richards mnoge je iznenadila svojom transformacijom.

Američka filmska i televizijska glumica Denise Richards (48) nekoć se bavila modelingom, a dugi niz godinama nalazila se i na visokim pozicijama lista najljepših žena svijeta. 

Pogledaj i ovo Charlie Sheen (Foto: Profimedia) To nitko nije očekivao! Kći slavnih bivših supružnika iznijela uznemirujuće optužbe protiv vlastite majke, tvrdi da joj je život s njom bio pakao

Ova slavna 48-godišnjakinja priznaje da se u prošlosti podvrgavala estetskim operacijama u nadi da će zauvijek moći sačuvati svoju mladolikost. U Monte Carlu se ljepotica pojavila u crvenoj haljini s visokim prorezom na nozi, no mnogi su zamijetili kako se Denisino lice dosta promijenilo u odnosu na dane njezine najveće slave.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope it all stays where it’s supposed to🤞🏻 ..... #corset

Objavu dijeli Denise Richards (@deniserichards)

Iako nije ostvarila zavidnu glumačku karijeru, Denisin brak sa "zločestim dečkom" Charlie Sheenom doveo ju je na naslovnice svih časopisa, a paparazzi ju nisu prestajali progoniti. Ova je seksi plavuša Sheenu rekla sudbonosno "da" 2002. no sreća nije izdržala mnoge izazove pa su se na kraju rastali 4 godine kasnije. 

Podsjetimo, par se upoznao 1991. godine na setu filma "Loaded Weapon 1", a zaručili su se krajem 2001. godine. Pola godine kasnije bili su u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri. 2005. godine Denise je prvi put ostavila supruga dok je čekala njihovo drugo dijete, no brzo mu se vratila u nadi da će riješiti probleme. To se nije dogodilo, a samo godinu dana kasnije Denise je predala papire za razvod te zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću.

Glumca je tada nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentiranom svinjom". Optužila ga je i za brojne prevare te ovisnosti o alkoholu i kocki. Oboje su se nazvali i "užasnim roditeljima", a Charlie nije štedio ni njezinu bolesnu majku.

Za par su uslijedile i borbe na sudu zbog skrbništva nad kćerima te Charliejevi skandali, no 2012. godine oboje su priznali kako su "zakopali ratnu sjekiru". Tako je Denise u svojim memoarima jednom prilikom napisala kako su "imali prekrasnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

U prosincu 2017. godine upoznala je Aarona Phypersa, koji je poznat i kao bivši suprug glumice Nicollette Sheridan, zvijezde serije "Očajne kućanice". U to vrijeme oni su već bili razdvojeni, no razvod je finaliziran tek u kolovozu 2018. godine. Mjesec dana kasnije, Aaron i Denise bili su u braku.

Danas Denise možda više nije na ljestvicama najprivlačnijih žena Hollywooda, ali djeluje vrlo sretno. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to my beautiful husband. I ❤️ you so much....

Objavu dijeli Denise Richards (@deniserichards)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) +10 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity Kasnila je tri sata pa se pojavila u nikad kraćoj haljini, a svi su primijetili i da ne nosi grudnjak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene