prava su atrakcija

Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti!

Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) Jasmine Tookes (Foto: Getty) Jasmine Tookes (Foto: Getty) Jasmine Tookes (Foto: Getty) Jasmine Tookes (Foto: Getty) Valentina Sampaio (Foto: Getty Images) Shanina Shaik (Foto: Instagram) - 1 Shanina Shaik (Foto: Instagram) - 2 Shanina Shaik (Foto: Getty Images) - 1 Lais Ribeiro (Foto: Profimedia) +1 Lais Ribeiro (Foto: Profimedia) Galerija

Sara Sampaio, Lais Ribeiro, Kelsey Merritt, Shanina Shaik i Jasmine Tookes uživale su u ispijanju pića, okidanju selfieja i sunčanju na luksuznoj jahti u Miamiju.

Dok pandemija koronavirusa i dalje traje te se većina pridržava mjera opreza, poznate ljepotice ni to ne sprječava da se posljednjih mjeseci druže na luksuznim jahtama. 

Pogledaj i ovo showbuzz kakvo društvo! Viktorijine anđelice feštaju u Dubrovniku, jedna od njih uskoro se udaje za naočitog milijunaša, a hvale se fotkama s naše obale!

Neke od Viktorijinih anđelica su se u siječnju okupile na omiljenom otoku za odmor bogatih i slavnih St. Barthsu, a sad su odabrale bliže mjesto. Sara Sampaio (29), Lais Ribeiro (30), Kelsey Merritt (24), Shanina Shaik (30) i Jasmine Tookes (30) snimljene su u nedjelju kako uživaju na jahti u Miamiju. 

Zanosne manekenke, čije su revije donjeg rublja Victoria's Secret nekad gledali milijuni, su se odlično zabavljale dok su ispijale pića, okidale selfieje i sunčale se u bikinijima na palubi. Divnim vikendom su se sve pohvalile i na svojim Instagram profilima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Merritt (@kelseymerritt)

Inače, Sampaio je od 2015. u vezi s vlasnikom hotelskog lanca Oliverom Ripleyjem. Posljednjih mjeseci plijenila je pozornost svojim zapuštenim izdanjima, ali i fotografijom pokraj slapa koja je trebala biti seksi, no neki su joj se rugali da se zaigrala s fotošopom.

Tookes se prošlog ljeta pohvalila da se zaručila s Juanom Davidom Borrerom i pokazala svoj prsten s dijamantom od sedam karata čija se vrijednost procjenjuje na oko 250.000 dolara. Skupa su od 2016., a Borrero je direktor za međunarodno tržište aplikacije Snapchat.

Lais je zaručena za košarkaša Joakima Noaha (35) i par privlači pozornost svojim seksi, utreniranim tijelima kad god se zajedno pojave na plaži. Noah trenutno igra za Los Angeles Clippers.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Shaik je sredinom 2019. dobila medijsku pozornost nakon što je podnijela zahtjev za razvodom od DJ-a Ruckusa (36). Naime, par je bio tek godinu dana u braku. Manekenka je navela kao razlog rastave nepomirljive razlike i tražila novčanu potporu od bivšeg muža, iako se njezina imovina procjenjuje na 10 milijuna dolara. Shanina je prošle godine viđena na Ibizi s novim dečkom, poduzetnikom Seyedom Payamom Mirtorabijem (38).

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 +0 Severina, Koncert Želim život Celebrity Sud presudio u korist Severine u sporu koji je pokrenula tijekom borbe za skrbništvo o sinu Aleksandru

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene