Od obraslog Keanu Reevesa do nepočešljane Andie MacDowell, pogledajte tko se od holivudskih zvijezda najviše opustio u karanteni.

Galerija


U izostanku svečanih premijera, dodjela nagrada i drugih holivudskih događaja, brojne zvijezde su potpuno odustale od sređivanja i zapustile svoj izgled.

Vezani članci Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Izabel Goulart Kakvo društvo! Na otoku bogatih okupile se ljepotice čije su revije donjeg rublja nekad gledali milijuni Sara Sampaio Bez šminke i u pidžami s mrljom na stražnjici nimalo ne nalikuje atraktivnoj ljepotici s Instagrama

Glamurozne toalete za crvene tepihe zamijenila je udobna odjeća, a celebritije koji su donedavno svakom svojom pojavom u javnosti izazivali divljenje, sada sve češće viđamo u neuglednim kućnim izdanjima, bez sređene frizure i trunke šminke.

Miljenik žena Keanu Reeves je prestao koristiti britvicu, a jedna od najljepših glumica Andie MacDowell se očigledno odrekla češlja, baš kao i Helena Bonham Carter kojoj problem ne stvara ni prljava kosa.

Joaquin Phoenix i njegova djevojka Heather Christie više se ne trude ni obuti cipele, Viktorijina anđelica Sara Sampaio pri izlasku iz kuće ne mari ni za mrlje, a klub ljubitelja trenirki dobio je hrpu novih celebrity članova među kojima su mnogi koje prije nikada nismo vidjeli nesređene.

U galeriji pogledajte neglamurozna izdanja zvijezda iz proteklih nekoliko mjeseci, a vjerujemo da mnoge od njih uopće nećete prepoznati.

Monika Kravić iznenadila fotkom starom 17 godina, objavu je posvetila osobi koju zove srodnom dušom!