Lais Ribeiro uživala je sa zaručnikom Joakimom Noahom na plaži u Malibuu.

Galerija


Brazilska ljepotica Lais Ribeiro (29) mamila je uzdahe na plaži u jednodijelnom badiću koji je posebno istaknuo njezinu stražnjicu. 

Vezani članci Adriana Lima (Foto: Getty Images) Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta? Tyra Banks (Foto: Instagram) Bivša Viktorijina anđelica pokazala sve svoje čari u mikrobikiniju koji je jedva obuzdao njene grudi

Viktorijina anđelica je uživala sa zaručnikom, košarkašem Joakimom Noahom (35) u Malibuu. Lais je nosila kupaći kostim s tigrastim uzorkom čiji su donji dio bile tangice, pa je sva pažnja bila usmjerena na njezinu stražnjicu. 

Iako je i Joakim pokazao goli, utrenirani torzo koji je rezultat košarkaške karijere, malo tko je u njega gledao pokraj njegove zaručnice. Noah trenutno igra za Los Angeles Clippers. 

Inače, Lais je prije manekenske karijere išla u školu za medicinsku sestru. Sa samo 17 godina rodila je sina Alexandra (12) i živjeli su u siromaštvu dok ga je ona sama odgajala, a u modni svijet je ušla na savjet prijateljice. 

Ribeiro je surađivala s uglednim dizajnerskim kućama među kojima su Versace, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton i Gucci. Tijekom tjedna mode u Brazilu 2011. bila je najzaposleniji model i nosila je 27 revija. 

Postala je Viktorijina anđelica 2015., a dvije godine kasnije je nosila najdragocjeniji odjevni predmet na showu tog brenda donjeg rublja. Bila je riječ o grudnjaku vrijednom dva milijuna dolara.

Skinula se u toples, tangice se jedva vide: Jedna je od najplaćenijih žena na svijetu, a pozirala je gotovo gola