Prava su atrakcija!

Kakvo društvo! Na otoku bogatih okupile se ljepotice čije su revije donjeg rublja nekad gledali milijuni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Josephine Skriver i Izabel Goulart odmaraju se zajedno sa svojim dečkima i prijateljima na otoku St. Barths.

Dok pandemija koronavirusa i dalje ne jenjava, na omiljenom otoku za odmor bogatih i slavnih St. Barthsu ima dosta poznatih lica. 

Pogledaj i ovo showbuzz Mačke i pol FOTO Zadržite dah! OVO su nove anđelice Victoria's Secreta

Tamo se zateklo i zanimljivo društvo u kojem su bile Viktorijine anđelice Sara Sampaio (29), Jasmine Tookes (29), Josephine Skriver (27) i Izabel Goulart (36). Poznate ljepotice bile su na brodu sa svojim dečkima i prijateljima, a dio njih poštovao je mjere opreza i nosio zaštitne maske za lice. 

Sve četiri mamile su poglede, no ipak je najstarija manekenka Izabel bila u centru pozornosti. Ona je šetala otokom u oskudnoj haljini na točkice koja je isticala njezino istrenirano tijelo. Više fotografija možete pogledati ovdje

Inače, Goulart je od 2015. u vezi s njemačkim nogometašem Kevinom Trappom. Prije dvije godine su se zaručili, no još nisu otišli pred oltar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Danska ljepotica Josephine od 2013. je s glazbenikom Alexanderom DeLeonom, poznatijem kao Bohnes. Par se zaručio prije dvije godine te zajedno žive u Nashvielleu.

Sampaio je od 2015. u vezi s vlasnikom hotelskog lanca Oliverom Ripleyjem. Posljednjih mjeseci plijenila je pozornost svojim zapuštenim izdanjima, ali i fotografijom pokraj slapa koja je trebala biti seksi, no neki su joj se rugali da se zaigrala s fotošopom. 

Tookes se ljetos pohvalila da se zaručila s Juanom Davidom Borrerom i pokazala svoj prsten s dijamantom od sedam karata čija se vrijednost procjenjuje na oko 250.000 dolara. Skupa su od 2016., a Borrero je direktor za međunarodno tržište aplikacije Snapchat. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene