Oduzimaju dah

One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Lais Ribeiro Fantasy Bra (Foto: AFP) Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) Lily Aldridge Fantasy Bra (Foto: AFP) Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Fantasy Bra Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio Fantasy Bra (Foto: AFP) Adriana Lima Fantasy Bra (Foto: AFP) +0 Alessandra Ambrosio i Adriana Lima (Foto: Instagram) Galerija

Ove godine u prosincu Fantasy Bra nosit će prelijepa Šveđanka Elsa Hosk.

Victoria's Secret u ponedjeljak je objavio koja će ljepotica nositi ovogodišnji Fantasy Bra vrijedan milijun dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava u Londonu To se ne propušta: Jedne od najseksi žena na svijetu na jednom mjestu!

A sretnica je plavokosa ljepotica Elsa Hosk koja spada u nešto "stariju" generaciju anđelica pa je to svakako zaslužila. Fotografije prelijepe Else te svjetlucavog i skupocjenog kompletića preplavile su društvene mreže, a posebno je oduševila ona u 3D-u.

Svake godine jedna anđelica nosi skupocjeni grudnjak te ostavi bez daha u njemu, a dosad su to imale priliku Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen, Miranda Kerr, Candice Swanepoel i Lily Aldridge kao modne veteranke i neke od najistaknutijih anđelica.

2016. godine onaj od 3 milijuna dolara nosila je Jasmine Tookes, a 2017. od 2 milijuna Lais Ribeiro, koje su i privatno najbolje prijateljice, a postaju sve popularnije manekenke i anđelice.

Za svaku izabranu djevojku to je velika čast, no dio obožavatelja branda ove se godine ipak pobunio na društvenim mrežama jer ta čast nije pripala povratnici Behati Prinsloo, koja također spada u stariju generaciju anđelica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Ona prošle dvije godine nije bila na pisti zbog trudnoće, a ove je godine svi željno iščekuju jer je uvijek pripremila show kada bi izašla na nju.

No vjerujemo da će Šveđanka Elsa odraditi odličan posao kao uvijek. Show je na rasporedu 2. prosinca, a ove se godine vraća u New York, gdje je sve i počelo.

Koja Victoria's Secret anđelica najbolje nosi Fantasy Bra grudnjak?

  • Adriana Lima
  • Alessandra Ambrosio
  • Lily Aldridge
  • Jasmine Tookes
  • Candice Swanepoel
  • Lais Ribeiro
  • Miranda Kerr
  • Elsa Hosk

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene