već i zaručeni?

Brak joj propao nakon godinu dana, tražila bivšeg uzdržavanje, a ekspresno je našla novog

Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Shanina Shaik (Foto: Instagram) - 2 Shanina Shaik (Foto: Profimedia) +0 Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Galerija

Shanina Shaik razvela se od DJ-a Ruckusa u lipnju 2019. nakon samo godinu dana braka zbog nepomirljivih razlika.

Viktorijina anđelica Shanina Shaik (29) osim svojim seksi tijelom privukla je pažnju i razvodom nakon samo godinu dana braka. 

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenadile manirima Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

Australska ljepotica, koja ima pakistanske i litavske korijene, viđena je u utorak na Ibizi s dečkom, poduzetnikom Seyedom Payamom Mirtorabijem (38). Par je uživao u druženju s prijateljima, a Shanina je plijenila pažnju u vrućim hlačicama, dok je gornji dio tijela pokrila majicom s dugim rukavima. 

Shaik je sredinom prošle godine dobila medijsku pozornost nakon što je podnijela zahtjev za razvodom od DJ-a Ruckusa (36). Naime, par je bio tek godinu dana u braku. Manekenka je navela kao razlog rastave nepomirljive razlike i tražila novčanu potporu od bivšeg muža, iako se njezina imovina procjenjuje na 10 milijuna dolara. 

Supružnici su objavili da se razvode pažljivog promišljanja o svom odnosu te da se i dalje vole i imaju poštovanja jedno prema drugom. Shanina je ubrzo viđena s poduzetnikom Seyedom, a njihovu je vezu tek nedavno potvrdila. Zbog dijamantnog prstena na njezinoj ruci počelo se nagađati da se manekenka već i zaručila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never seen before with @gregswalesart 📸 I love how we styled this outfit ! Swim top with a blazer. Swim by @mondayswimwear

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Inače, Shaik se počela baviti manekenskim poslom već s osam godina kada se pojavila u reklami za lanac australskih robnih kuća Myer i automobil Hyundai. No nakon toga se posvetila školovanju. Ipak, s 15 godina vratila se manekenstvu i prijavila na natjecanje "Make Me A Supermodel", na kojem je pobijedila i probila se u svijetu mode.

Krasila je naslovnice magazina Vogue, Cosmpolitan i Maxim te surađivala s poznatim dizajnerima poput Vivienne Westwood. Također je bila zaštitno lice mnogih brendova. 

Često pozira u oskudnim izdanjima zbog svog posla, a takve fotografije dijeli i na Instagramu. Mnoge je to začudilo jer je odgojena u muslimanskoj vjeri. "Moj je otac jako otvoren kada je riječ o mom poslu i ima dosta razumijevanja, ali i zahvalan je na tome kakva sam žena postala", ispričala je svojedobno Shanina, koju na Instagramu prati oko dva milijuna ljudi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene