Shanina Shaik razvela se od DJ-a Ruckusa u lipnju 2019. nakon samo godinu dana braka zbog nepomirljivih razlika.

Galerija


Viktorijina anđelica Shanina Shaik (29) osim svojim seksi tijelom privukla je pažnju i razvodom nakon samo godinu dana braka. 

Vezani članci Zabava Viktorijinih anđelica na jahti - 2 Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti! Shanina Shaik i Sara Sampaio Navikli smo ih viđati u oskudnom donjem rublju, no ni njihova večernja izdanja nisu daleko od onih s modnih pista

Australska ljepotica, koja ima pakistanske i litavske korijene, viđena je u utorak na Ibizi s dečkom, poduzetnikom Seyedom Payamom Mirtorabijem (38). Par je uživao u druženju s prijateljima, a Shanina je plijenila pažnju u vrućim hlačicama, dok je gornji dio tijela pokrila majicom s dugim rukavima. 

Shaik je sredinom prošle godine dobila medijsku pozornost nakon što je podnijela zahtjev za razvodom od DJ-a Ruckusa (36). Naime, par je bio tek godinu dana u braku. Manekenka je navela kao razlog rastave nepomirljive razlike i tražila novčanu potporu od bivšeg muža, iako se njezina imovina procjenjuje na 10 milijuna dolara. 

Supružnici su objavili da se razvode pažljivog promišljanja o svom odnosu te da se i dalje vole i imaju poštovanja jedno prema drugom. Shanina je ubrzo viđena s poduzetnikom Seyedom, a njihovu je vezu tek nedavno potvrdila. Zbog dijamantnog prstena na njezinoj ruci počelo se nagađati da se manekenka već i zaručila. 

Inače, Shaik se počela baviti manekenskim poslom već s osam godina kada se pojavila u reklami za lanac australskih robnih kuća Myer i automobil Hyundai. No nakon toga se posvetila školovanju. Ipak, s 15 godina vratila se manekenstvu i prijavila na natjecanje "Make Me A Supermodel", na kojem je pobijedila i probila se u svijetu mode.

Krasila je naslovnice magazina Vogue, Cosmpolitan i Maxim te surađivala s poznatim dizajnerima poput Vivienne Westwood. Također je bila zaštitno lice mnogih brendova. 

Često pozira u oskudnim izdanjima zbog svog posla, a takve fotografije dijeli i na Instagramu. Mnoge je to začudilo jer je odgojena u muslimanskoj vjeri. "Moj je otac jako otvoren kada je riječ o mom poslu i ima dosta razumijevanja, ali i zahvalan je na tome kakva sam žena postala", ispričala je svojedobno Shanina, koju na Instagramu prati oko dva milijuna ljudi. 

Poznat je razlog zbog kojeg je ova ljepotica ostavila muža poslije 16 godina, čini se da ga je brzo preboljela