Modno se uskladili

Budući djed i baka Huljić prvi put u javnosti nakon vjenčanja godine, Vjekoslava sve očarala fantastičnom figurom!

Vjekoslava i Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Tonči i Vjekoslava Huljić +0 Vjekoslava huljić, Tonči Huljić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Tonči i Vjekoslava Huljić pojavili su se u javnosti prvi put nakon vjenčanja njihove kćeri Hane Huljić i Petra Graše.

Najmoćniji par domaće glazbene scene, supružnici Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić, ne pojavljuju se često u javnosti, no kad god to naprave, ukradu svu pozornost.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić Povratak u prošlost Mladoliki Tonči Huljić uživao je davne 2007. na dragom mu događanju, ali zasjenila ga je njegova Vjekoslava, i to samo jednim detaljem!

Ništa drugačije nije bilo ni na dodjeli glazbenih nagrada u Zagrebu, za koju su se i modno uskladili, a ovo im je bio i prvi javni izlazak nakon vjenčanja njihove kćeri Hane Huljić i Petra Graše.

Oboje su za ovu prigodu odabrali odjevne komade u plavoj boji; Tonči sako s cvjetnim uzorkom, a Vjekoslava elegantnu čipkastu haljinu s remenom u struku, u kojoj je istaknula svoju besprijekornu figuru.

Zagrljeni i nasmijani spremno su pozirali fotografima, a Tonči je na svečanosti i nastupio.

Inače, bračni par Huljić ove će godine obilježiti 35. godišnjicu braka i s razlogom slovi kao jedan od najskladnijih parova na estradi.

Uskoro će postati i baka i djed unučice koju će im na ljeto roditi kći Hana.

Osim Hane, imaju i sina Ivana Huljića, a oboje, poput svojih roditelja, grade glazbene karijere.

Vjekoslava je jednom prilikom ispričala kako funkcionira njihov bračno-poslovni odnos.

"Ja zapravo i ne znam za drugačije. Takav smo tandem koji već desetljećima funkcionira. To je naš život i tako nam je normalno. On prvo napravi glazbu, a ja onda u tu glazbu stavljam riječi, mjerim, važem, slažem i pokušavam pogoditi emociju", otkrila nam je Vjekoslava za emisiju Nove TV "Informer".

Prema njoj, ne postoji neki recept ili tajna za dugotrajan brak s obzirom na to da su oboje javne osobe.

"Nema tu nekakve alkemije, nekakvog recepta. Mora postojati kemija, mora postojati ljubav, to je ono osnovno", zaključila je tada.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić Mia Dimšić +4 Kraljica Zagreba - Mia Dimšić (Foto: Josip Čekada) Celebrity Mia Dimšić iznenadila prorezima na neočekivanim mjestima koji su otkrili malo više nego što smo od nje navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene